Installer Firefox på din mobil eller tablet

Med Firefox får du dine yndlingsfunktioner og sikkerhed på dine Android- og iOS-enheder. Her kan du se, hvordan du installerer mobil-appen på din telefon eller tablet, så du kan browse hurtigt og privat på nettet.

Installér via din enheds app-shop

Installér Firefox gennem din enheds officielle app-shop for at sikre, at du får den bedste version til din enhed. De fleste app-shops vil også automatisk holde Firefox opdateret.

Tip: Brug Sync, så du kan bruge dine bogmærker, adgangskoder og indstillinger på tværs af dine enheder.

Installér fra Mozillas download-server

Den seneste version af Firefox til Android fra Mozillas server er i øjeblikket ikke tilgængelig på siden Hent Firefox, men kan blive det i fremtiden. (Se bug 1663735 for mere information).

Erfarne brugere: APK-downloads af Firefox til Android er tilgængelige på https://ftp.mozilla.org/pub/fenix/.