Installer en ældre version af Firefox

Revisionsinformation
  • Revision id: 83795
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Opdatering fra en-US artikel
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Når der er et problem med en Firefox-opdatering, leder folk ofte efter en måde, hvorpå de kan komme tilbage til den forrige version. Dette løser normalt ikke problemet, og vil gøre din computer og dine informationer sårbare over for angreb. Denne artikel giver dig nogle alternativer til nedgradering, og links til ældre versioner af Firefox, hvis du vælger at nedgradere.

De fleste problemer løses ikke med installationen af en tidligere version

Problemer med en opdatering skyldes normalt ikke den nye version af Firefox, men i stedet opdateringsprocessen. Installering af en tidligere version vil i de fleste tilfælde ikke hjælpe. Læs i stedet:

Bemærk: Andre problemer kan løses med funktionen Nulstil Firefox. Det gendanner Firefox til sin oprindelige tilstand mens dine vigtige informationer bevares.

Jeg vil stadig nedgradere - Hvor kan jeg hente den tidligere version?

Selvom Mozilla har et websted med gamle versioner af Firefox til testbrug, kan det ikke anbefales, at du bruger andet end den seneste version.
Advarsel: Brugen af ældre versioner af Firefox udgør en væsentlig sikkerhedsrisiko.

Hvis ikke du kan bruge den seneste version af Firefox, anbefaler vi at du bruger seneste version af en anden browser:

Hjælp os med at gøre Firefox bedre

Hvis den seneste version af Firefox giver dig problemer, eller der bare er noget du ikke kan lide ved den, så giv os feedback om det her: