Installation af Firefox i Windows

Denne artikel hjælper dig med at hente og installere Firefox i Windows.

Denne artikel gælder kun for en computer med Windows. For vejledning til at installere Firefox på Mac, læs artiklen Installation af Firefox på en Mac.For vejledning til at installere Firefox på Linux, læs artiklen Installer Firefox på Linux.
Før du installerer Firefox:

1. Besøg websiden Download Firefox med en browser, fx Microsoft Internet Explorer. Websiden vil automatisk registrere dit styresystem og sprog, og du vil få tilbudt den anbefalede version af Firefox.

again updated download Firefox
  2. Klik på den grønne download-knap for at hente Firefox.
  3. Klik på knappen Kør for at starte installationen.
  1. Klik herefter på knappen Installer (vi har lavet processen så smertefri som muligt).
firefox stub installer
Tillykke! Firefox er nu installeret på din computer.
  1. Dobbeltklik på Firefox-ikonet for at starte programmet.
firefox icon

Første gang du starter Firefox

Du vil blive spugt, om Firefox skal være din standardbrowser. Når du klikker på et link i en mail, på en genvej til et websted eller på et HTML-dokument, åbnes det i din standardbrowser. Hvis du vil have dem åbnet i Firefox, skal du klikke på knappen Ja, så Firefox anvendes som din standardbrowser. Hvis du ikke vil have dem åbnet i Firefox, eller hvis du blot vil prøve at bruge Firefox, så klik på knappen Nej.

Problemløsning

Hvis du har problemer, kan disse artikler måske hjælpe dig:

Del denne artikel: http://mzl.la/1BAQBjC