Information for EU-, EØS- og schweiziske brugere

EU, EØS og Schweiz har databeskyttelsesforordninger, som kræver, at vi specificerer følgende:

Mozilla privatlivspolitik og produktspecifikke meddelelser om beskyttelse af privatlivets fred beskriver, hvilke oplysninger vi indsamler inden for forskellige kategorier, og hvordan vi behandler dem.

Lovgrundlaget for at indsamle og behandle oplysninger inkluderer:

• Vores brugerbetingelser: Registrering af en Firefox-konto kræver, at du accepterer Betingelser for Firefox Cloud-tjenester. Vi skal bruge din mailadresse for at kunne levere de forskellige tjenester, såsom synkronisering af din browserhistorik.
  • Legitime interesser: Vi indsamler tekniske og interaktive oplysninger, som kan omfatte IP-adresser, til at skræddersy og tilbyde positionsafhængige funktioner. Oplysningerne bruges også til at forbedre vores tjenesters sikkerhed og pålidelighed og til at forebygge misbrug samt til at finde ud af, hvor folk hører om Firefox. Dette er beskrevet yderligere i Meddelelse om Firefox beskyttelse af personlige oplysninger.
  • Samtykke: Ved at bruge vores tjenester, har du givet dit samtykke til, at vi behandler dine oplysninger. Du har altid mulighed for at trække dette samtykke tilbage.

Du kan i mange tilfælde få adgang til selv at opdatere og slette personlige oplysninger.

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil have foretaget rettelser i dine informationer, kan du kontakte os, og vi håber at kunne hjælpe dig. Hvis vi ikke kan hjælpe dig, har du ret til at indbringe en klage til de lokale databeskyttelsesmyndigheder.

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, vesper. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.