Ignorer tråde

Revisionsinformation
  • Revision id: 98345
  • Oprettet:
  • Lavet af: user955666
  • Kommentar: Et enkelt komma flyttet
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

En "tråd" er en serie af relaterede meddelelser.

Ignorér tråde og undertråde

Ignorér tråd

Thunderbirds funktion til at ignorere tråde er specielt brugbar til mailinglister og nyhedsgrupper. Den gør det muligt for dig at springe resten af en tråd over, hvis du ikke er interesseret i at følge den, mens du fortsat kan følge med i alle de andre tråde.

For at ignorere en tråd skal du markere en meddelelse i den, klik så på menuen Meddelelse, og vælg Ignorer tråden. Alternativt kan du benytte tastaturgenvejen K (forkortelse for "Kill"). Funktionen markerer alle meddelelser i tråden som ignorerede. Ignorerede meddelelser slettes ikke, men når du vender tilbage til mappen, vil de som standard ikke blive vist i oversigtsruden. Hvis der kommer flere besvarelser i tråden, vil disse ikke udløse en meddelelse om, at der er kommet ny mail.

Ignorér undertråde

Funktionen Ignorer undertråde virker på samme måde som Ignorer tråde, men det er kun svar på den markerede meddelelse og efterfølgende meddelelser i undertråden, der ignoreres. Du kan bruge denne funktion til at ignorere uinteressante off-topic samtaler, hvis undertråden bevæger sig væk fra trådens oprindelige emne.

Hvad hvis jeg vil se mine ignorerede tråde?

Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil se ignorerede tråde, måske kun midlertidigt, skal du sætte mærke ud for menuen Vis | Tråde |Ignorer tråde. For igen at skjule ignorerede tråde skal du bare fjerne mærket ved Vis | Tråde | Ignorer tråde.

Læs også artiklen Blokér en afsender.