Hvordan vælger jeg, hvad der synkroniseres i Firefox?

Med Firefox Sync kan du synkronisere bogmærker, tilføjelser, browserhistorik og andre webstedsinformationer mellem flere enheder. Denne artikel fortæller, hvordan du vælger, hvad der skal synkroniseres. Du kan finde information om oprettelse af en Firefox-konto til synkronisering i artiklen Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?

Hvad kan jeg synkronisere på mine enheder?

Du kan vælge at synkronisere følgende data på dine enheder:

• Faneblade: Dine åbne faneblade på andre enheder vil blive gemt i menuen Historik på din computer og i fanebladet Sync på din Android-enhed.
  • Bogmærker: Få nem adgang til dine bogmærker på alle dine synkroniserede enheder.
  • Adgangskoder: Synkronisér dine login-informationer. Dette er deaktiveret, hvis du benytter en hovedadgangskode.
  • Historik: Få adgang til tidligere besøgte websteder på alle dine synkroniserede enheder.
  • Tilføjelser: Vælg denne mulighed, hvis du vil synkronisere dine tilføjer mellem dine enheder. Tilføjelser i computer-versionen af Firefox kan ikke synkroniseres med den mobile udgave af Firefox.
  • Indstillinger: Synkronisér dine indstillinger, fx handlinger for filhentninger og blokeringsindstillinger for pop op-vinduer.

Sådan håndterer du synkroniseringen på en computer

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. I Sync kan du vælge, hvilke data du vil synkronisere.
    Sync Pref 29 - Win Sync Pref 29 - Mac Sync Pref 29 - Lin
  3. Klik på knappen OK for at gemme ændringerne.Luk vinduet når du er færdig. Dine ændringer bliver automatisk gemt.
  1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. I Sync kan du vælge, hvilke data du vil synkronisere.
    manage sync 38 Fx42OptionsPrefs-SyncManage
  3. Luk fanebladet for at gemme dine ændringer.

Sådan håndterer du synkroniseringen på en enhed med Android

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og vælg Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Sync, og fjern markeringerne ud for de data, du ikke vil synkronisere. Dine ændringer gemmes automatisk, når du afslutter.