Hvordan ser jeg Flash-video i Firefox til Android?

Revisionsinformation
  • Revision id: 73088
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: opdatering fra den engelske artikel
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Firefox Browser for Android viser som standard ikonet tryk for at afspille ved Flash. Denne artikel fortæller dig, hvordan du ser Flash-video, og hvordan du ændrer indstillinger for plugins.

1. Adobe udvikler ikke længere på Flash til Android-enheder, men du kan stadig hente og installere et plugin fra Adobes arkiv. Du kan læse mere om Adobes planer for Flash på Android-enheder på Adobes blog.
  2. Når du har installeret Flash-plugin'et, kan du starte afspilning af Flash på en webside ved at trykke på den grå boks med plugin-ikonet.

tap_to_play_native1

Afspil Flash uden at trykke

Funktionen tryk for at afspille er indført af sikkerhedshensyn, så du kun får aktiveret Flash på websteder, som du har tillid til. Du kan dog indstille Firefox til Android til at aktivere Flash som standard:

• Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på Indstillinger (på nogle telefoner skal du muligvis trykke på Mere). Rul ned og tryk på indstillingen Plugins og vælg Aktiveret.
  • Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på Indstillinger (på nogle telefoner skal du muligvis trykke på Mere), og tryk så på Vis. Tryk på indstillingen Plugins og vælg Aktiveret.