Dette forum er en diskussion om forbedring af oversættelsen af artiklen "Hvordan ser jeg alle mine Hotmail- eller Outlook-mails i Firefox OS?". Hvis du vil forbedre artiklens indhold, så gå til den Engelske artikeldiskussion.

Hvis du har brug for hjælp til et produkt, så stil et spørgsmål.

Farver på billede

1. Det ligner at billedet er blevet gemt med kun 256 farver med difussion, også er der rødt på det meste af billedet men ikke øverst og hvide firkanter.

Så vi skal nok have taget et nyt bedre billede.

Det ligner at billedet er blevet gemt med kun 256 farver med difussion, også er der rødt på det meste af billedet men ikke øverst og hvide firkanter. Så vi skal nok have taget et nyt bedre billede. https://support.cdn.mozilla.net/media/uploads/gallery/images/2014-08-30-14-18-14-f032c4.png