Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?

(Viderestillet fra Hvad er Firefox Sync)

Med en Firefox-konto kan du synkronisere dine data og indstillinger (såsom dine bogmærker, historik, adgangskoder, åbne faneblade og installerede tilføjelser) på tværs af alle dine enheder. Det er gratis at bruge en Firefox-konto.

Vigtigt: Sync er ikke en backup-tjeneste. Du bør stadig med jævne mellemrum sørge for at lave backup af din Firefox-profil for at undgå datatab.

Opret en Firefox-konto

Du skal have en Firefox-konto for at opsætte Sync. Sådan opretter du en konto:

1. Klik på menuknappen fx57menuFx89menuButton for at åbne menuen.
    Fx89MenuSignIn
  2. Klik på knappen Log ind ud for Synkroniser og gem data.
    • Login-siden til Firefox-konti åbnes i et nyt faneblad.
    FxA-NewSignIn-smaller
  3. Indtast din mailadresse og klik på knappen Fortsæt.
  4. Udfyld formularen for at oprette en konto.
    • Husk den indtastede mailadresse og adgangskode, da du skal bruge dem senere for at logge ind.
  5. Du får tilsendt en bekræftelsesmail fra Firefox-konti. Brug bekræftelseslinket eller koden i mailen for at bekræfte din konto.
  6. Klik på din Firefox-kontos mailadresse eller navn (du skal være logget ind på kontoen).

Fx89menu-FirefoxAccountFx70menu-FirefoxAccount
  7. Klik på Synkroniser nu.
  1. Klik på ikonet Firefox-konto FxA Icon signed out i værktøjslinjen.
    (Hvis du ikke kan se ikonet for Firefox-konto, så klik på menuknappen Fx57menu, og klik så på Log ind på Firefox.)
    Fx70SignInToFirefox-TurnOnSync
  2. Klik på Log ind på Firefox.
  3. Udfyld formularen for at oprette en konto.
    • Husk den indtastede mailadresse og adgangskode, da du skal bruge dem senere for at logge ind.
  4. Du får tilsendt en bekræftelsesmail fra Firefox-konti. Brug bekræftelseslinket eller koden i mailen for at bekræfte din konto.
  5. Klik på ikonet Firefox-konto for at udvide menuen.
  6. Klik på Synkroniser nu.
Bemærk: Det er ikke nødvendigt at indtaste et mobilnummer for at opsætte Sync. Hvis du bliver bedt om at indtaste et mobilnummer, og du ikke kan eller vil indtaste et, skal du blot åbne et nyt faneblad eller vindue, eller indtaste en ønsket webadresse i adressefeltet for at surfe videre på internettet.

Vælg, hvilke informationer der skal synkroniseres

Læs artiklen Hvordan vælger jeg, hvad der synkroniseres i Firefox?

Forbind flere enheder til Sync

En enhed kan være en mobil enhed (som fx en smartphone eller tablet), en computer eller en anden Firefox-profil. For mere om mobile enheder, læs artiklen:

For at oprette forbindelse til en anden computer eller profil, skal du blot logge ind og lade Sync klare resten. For at logge ind skal du bruge mailadressen og adgangskoden, som du brugte til at oprette din nye Firefox-konto.

1. Åbn Firefox på den computer eller med den profil, du vil synkronisere.
  2. Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på knappen Log ind ud for Synkroniser og gem data.
    Fx89MenuSignIn
  1. Åbn Firefox på den computer eller med den profil, du vil synkronisere.
  2. Klik på ikonet Firefox-konto i værktøjslinjen.
    Fx70SignInToFirefox-TurnOnSync
  3. Klik på Log ind på Firefox.
    • Hvis du allerede er logget ind (læs artiklen Hvordan kan jeg se status på min Firefox Sync?), så klik på Indstillinger for Sync for at vælge, hvad der skal synkroniseres, eller klik på Synkroniser nu for at starte synkroniseringen med det samme.

Deaktivér Sync for tidligere synkroniserede enheder

For yderligere information, læs artiklen Deaktiver Firefox Sync.