Hvordan opsætter jeg Firefox Sync? | Sådan gør du

Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?

(Omdirigeret fra Hvad er Firefox Sync)

Firefox Sync lader dig dele dine data og indstillinger (såsom dine bogmærker, historik, adgangskoder, åbne faneblade, læseliste og installerede tilføjelser) på tværs af alle dine enheder. Denne artikel viser dig, hvordan du opsætter Firefox Sync.

Vigtigt: Sync er ikke en backup-tjeneste. Du bør stadig med jævne mellemrum sørge for at lave backup af din Firefox-profil for at undgå datatab.

Opsætning af Firefox Sync kræver to ting: Først skal du oprette en Firefox-konto på din primære enhed, og derefter skal du logge ind på din konto med dine andre enheder som beskrevet i disse trin:

Opret en Firefox-konto

1. Klik på menuknappen new fx menu , og klik så på Log ind på Sync.
    sign in to sync 57
  2. Klik på Har du ingen konto? Opret én her.
  3. Udfyld formularen for at oprette en Firefox-konto. Husk den indtastede mailadresse og adgangskode, da du skal bruge dem senere for at logge ind.
  4. Kontrollér din mailboks for at finde bekræftelseslinket.
  5. Læs næste afsnit om, hvordan du forbinder dine andre enheder til Sync.
  1. Klik på menuknappen new fx menu , og klik derefter på Log ind på Sync. Login-siden åbner i et nyt faneblad.
    Sync 29
  2. Klik på knappen Opret en konto.
  3. Udfyld formularen for at oprette en konto, og klik på Opret konto. Husk mailadressen og adgangskoden, du indtastede, du skal bruge dem senere for at logge ind.
  4. Kontrollér din mailboks for at finde bekræftelseslinket, og klik på det for at bekræfte din mailadresse. Nu er du klar til at komme i gang!
  5. For at forbinde dine andre enheder til Sync skal du blive hængende og læse næste afsnit.

Forbind flere enheder til Sync

Vigtigt: Sync kræver den seneste version af Firefox. Opdatér Firefox på alle dine computere og Android-enheder. Hvis det er nødvendigt, så opdater Sync.
Du skal blot logge ind og lade Sync klare resten. For at logge ind skal du bruge mailadressen og adgangskoden, som du brugte til at oprette din nye Firefox-konto.

1. Klik på menuknappen new fx menu , og klik derefter på Log ind på Sync.
  2. Klik på knappen Opret en konto for at åbne siden Opret en Firefox-konto.
  3. Klik på linket Har du en konto? Log ind. i bunden af siden.
    Sync sign in - fx50
  4. Indtast mailadressen og adgangskoden, som du brugte til at oprette din nye Firefox-konto.
  5. Når du har logget ind, vil Sync begynde at synkronisere dine data på tværs af dine forbundne enheder.
Læs artiklen Hvordan vælger jeg, hvad der synkroniseres i Firefox? for at vælge, hvilke informationer der skal synkroniseres

Forbind dine mobile enheder

Fjern en enhed fra Sync

1. Klik på menuknappen new fx menu for at udvide menuen.
  2. Klik på din Firefox-kontos navn (normalt din mailadresse) for at åbne Sync-indstillingerne.
  3. Klik på Afbryd. Din enhed vil ikke længere blive synkroniseret.