Hvordan opsætter jeg Firefox Sync? | Sådan gør du

Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?

(Omdirigeret fra Hvad er Firefox Sync)

Firefox Sync lader dig dele dine data og indstillinger (såsom dine bogmærker, historik, adgangskoder, åbne faneblade, læseliste og installerede tilføjelser) på tværs af alle dine enheder. Denne artikel viser dig hvordan du opsætter Firefox Sync.

Vigtigt: Firefox Sync kræver den seneste version af Firefox. Opdatér Firefox på alle dine computere og Android-enheder. Hvis det er nødvendigt, så opdater Sync.

Del 1: Opsæt Firefox Sync på en computer

1. Klik på knappen FirefoxKlik på menupunktet Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og vælg menupunktet Indstil Sync... for at åbne vinduet Indstillinger.
  2. Klik på knappen Opret en ny konto.
  3. Udfyld dine kontooplysninger:
    Sync Setup 10 - Win
    • Mailaddresse
    • Angiv en adgangskode og indtast den endnu en gang for at være sikker på, det er den rigtige.
    • Accepter vilkårene og privatlivspolitikken.
    • Bekræft, at du ikke er en robot!
    • For at ændre hvilke informationer, som skal synkroniseres, klik på Indstillinger for Sync. Som standard vil dine bogmærker, adgangskoder, indstillinger, historik og faneblade blive synkroniseret.Som standard vil dine tilføjelser, bogmærker, adgangskoder, indstillinger, historik og faneblade blive synkroniseret.
    • Klik til sidst på knappen Næste.
  4. Du vil få vist beskeden Opsætning færdig. Klik på knappen Luk for at lukke fremgangsvinduet og vende tilbage til Firefox. Fortvivl ikke, dine data vil fortsat være krypterede og uploades i baggrunden.
    Bemærk: Den første synkronisering vil finde sted kort tid efter opsætningen, og den kan tage op til 30 minutter, afhængig af hvor meget information, der skal synkroniseres.
  1. Klik på menuen Funktioner i menulinjen, og vælg Indstil Sync for at åbne indstillingsvinduet.
  2. Klik på knappen Opret en ny konto.
  3. Udfyld dine kontooplysninger:
    Sync Setup 10 - Mac
    • Mailaddresse
    • Angiv en adgangskode og indtast den endnu en gang for at være sikker på, det er den rigtige.
    • Accepter vilkårene og privatlivspolitikken.
    • Bekræft, at du ikke er en robot!
    • For at ændre hvilke informationer, som skal synkroniseres, klik på Indstillinger for Sync. Som standard vil dine bogmærker, adgangskoder, indstillinger, historik og faneblade blive synkroniseret.Som standard vil dine tilføjelser, bogmærker, adgangskoder, indstillinger, historik og faneblade blive synkroniseret.
    • Klik til sidst på Næste.
  4. Du vil få vist beskeden Opsætning færdig. Klik på knappen Luk for at lukke fremgangsvinduet og vende tilbage til Firefox. Fortvivl ikke, dine data vil fortsat være krypterede og uploades i baggrunden.
    Bemærk: Den første synkronisering vil finde sted kort tid efter opsætningen, og den kan tage op til 30 minutter, afhængig af hvor meget information, der skal synkroniseres.
  1. Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og vælg Indstil Sync for at åbne indstillingsvinduet.
  2. Klik på knappen Opret en ny konto.
  3. Udfyld dine kontooplysninger:
    Sync Setup 10 - Lin
    • Mailaddresse
    • Angiv en adgangskode og indtast den endnu en gang for at være sikker på, det er den rigtige.
    • Acceptér vilkårene og privatlivspolitikken.
    • Bekræft, at du ikke er en robot!
    • For at ændre hvilke informationer, som skal synkroniseres, klik på Indstillinger for Sync. Som standard vil dine bogmærker, adgangskoder, indstillinger, historik og faneblade blive synkroniseret.Som standard vil dine tilføjelser, bogmærker, adgangskoder, indstillinger, historik og faneblade blive synkroniseret.
    • Klik til sidst på Næste.
  4. Du vil få vist beskeden Opsætning færdig. Klik på knappen Luk for at lukke fremgangsvinduet og vende tilbage til Firefox. Fortvivl ikke, dine data vil forsætte med at være krypterede og uploades i baggrunden.
    Bemærk: Den første synkronisering vil finde sted kort tid efter opsætningen, og den kan tage op til 30 minutter, afhængig af hvor meget information, der skal synkroniseres.

Del 2: Hent opsætningskoden på en anden enhed

Hent koden på en Android-enhed

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , vælg Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) , og vælg så Sync.
  2. Koden til at tilføje denne enhed vises.
    sync_recovery3

Hent koden på en anden computer

Udfør disse trin på den anden computer du forsøger at føje til Firefox Sync.

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Sync.
  3. Klik på Indstil Firefox Sync.
    Sync Setup 1
  4. Klik på knappen Forbind ud for Jeg har allerede en konto, og koden for at tilføje denne computer vil blive vist.
    Comp Code
  1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet Klik på menuen Funktioner og vælg Indstil Sync.... Vinduet Velkommen til Sync vises.
  2. Klik på Jeg har allerede en konto.
  3. Koden for at tilføje denne computer vil blive vist.
    Pair - Win
  1. Klik på menuen Funktioner på menulinjen, og vælg Indstil Sync.... Vinduet Velkommen til Sync vises.
  2. Klik på Jeg har allerede en konto.
  3. Koden for at tilføje denne computer vil blive vist.
    Pair - Mac
  1. Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og vælg Indstil Sync.... Vinduet Velkommen til Sync vises.
  2. Klik på Jeg har allerede en konto.
  3. Koden for at tilføje denne computer vil blive vist.
    Pair - Lin

Del 3: Forbind din anden enhed til din Sync-konto

Indtast opsætningskoden på din computer for at forbinde den anden enhed til din Sync-konto

1. Klik på knappen Hjem (eller skriv about:home i adresselinjen) for at åbne standardstartsiden.
  2. Klik på linket Sync i bunden at startsiden for at åbne indstillingerne til synkronisering.
    Home Page Sync Button - Win Home Page Sync Button - Mac Home Page Sync Button - Lin
  3. Klik på linket Tilføj en enhed.
    Pair a device - Win Pair a device - Mac Pair a device - Lin
  4. Indtast den 12-cifrede kode, som genereres på din anden enhed, og klik så på NæsteFortsæt.
    Add Device - Win 2 Add Device - Mac 2 Add Device - Lin 2
  5. Når koden er accepteret, får du vist beskeden Enhed tilsluttet i Firefox, og din enhed vil begynde at synkronisere. Klik på FærdigFærdig for at lukke vinduet.
  1. Start Firefox på den enhed, du ønsker at tilføje, og klik på knappen Menu new FX Menu for at åbne menuen.
  2. Klik på Log ind på Sync.
  3. Klik på Kom i gang for at åbne tilmeldingssiden.
  4. Klik på Log ind nederst på skærmen. Indtast den samme mailadresse og adgangskode, som du brugte på din anden enhed.
  5. Når du er logget ind, vil Firefox begynde at synkronisere dine informationer.

Hvad hvis jeg ikke er i nærheden af min computer?

Udfør disse trin på den enhed du forsøger at føje til Firefox Sync.
Hvis du prøver at føje en enhed til Firefox Sync, og du ikke er i nærheden af din computer, så du kan indtaste koden, kan du i stedet opsætte enheden ved at indtaste dine kontoinformationer.

Forbind en Android-enhed til Firefox Sync

Udfør disse trin i Firefox til Android på din Android-enhed.

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på menupunktet Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) , og tryk så på Sync.
  2. Tryk på linket "Avancerede indstillinger".
    sync_recovery3
  3. Indtast dit kontonavn (mailadresse), adgangskode og gendannelsesnøgle, og tryk på Forbind.
    sync_recovery4

Forbind en anden computer til Firefox Sync

Udfør disse trin på den anden computer, som du vil føje til Firefox Sync.

1. Øverst i Firefox-vinduet, klik på knappen Firefoxklik på menuen Funktioner , og vælg Indstil Sync.... Firefox Sync-vinduet åbnes.
  2. Klik Jeg har allerede en konto.
  3. Siden du ikke er i nærheden af enheden med Sync opsat, klik på linket Jeg har ikke enheden med mig.
  4. Log ind på din Sync-konto:
    • Indtast din mailadresse
    • Indtast dit adgangskode
    • Indtast din gendannelsesnøgle
    • Klik på knappen Næste
  5. Du vil se skærmen Opsætning færdig. Klik på knappen Afslut for at færdiggøre tilføjelsen af denne enhed til din Sync-konto.
  1. I menulinjen, klik på menuen Funktioner, og vælg Indstil Sync.... Firefox Sync-vinduet åbnes.
  2. Klik på knapen Jeg har allerede en konto.
  3. Siden du ikke er i nærheden af enheden med Sync opsat, klik på linket Jeg har ikke enheden med mig.
  4. Log ind på din Sync-konto:
    • Indtast din mailadresse
    • Indtast dit adgangskode
    • Indtast din gendannelsesnøgle
    • Klik på Fortsæt
  5. Du vil se skærmen Opsætning færdig. Klik på Færdig for at færdiggøre tilføjelsen af denne enhed til din Sync-konto.
  1. Øverst i Firefox vinduet, klik på menuen Funktioner, og vælg Indstil Sync.... Firefox Sync-vinduet åbnes.
  2. Klik på knappen Jeg har allerede en konto.
  3. Siden du ikke er i nærheden af enheden med Sync opsat, klik på linket Jeg har ikke enheden med mig.
  4. Log ind på din Sync-konto:
    • Indtast din mailadresse
    • Indtast dit adgangskode
    • Indtast din gendannelsesnøgle
    • Klik på knappen Næste
  5. Du vil se skærmen Opsætning færdig. Klik på Færdig for at færdiggøre tilføjelsen af denne computer til din Sync-konto.
For at vælge hvilke informationer der skal synkroniseres, læs How do I choose what types of information to sync on Firefox?

Fjern en enhed fra Firefox Sync

Fjern en computer fra Firefox Sync

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Sync, og klik så på Afkobl denne enhed. En forespørgsel vises.

unlink win old sync unlink mac old sync
  3. Klik på knappen Afkobl for at bekræfte. Din enheds data vil ikke længere blive synkroniseret med serverens Sync-data, og du vil blive logget af din Sync-konto.

Fjern en Android-enhed fra Firefox Sync

1. Åbn menuen Indstillinger på din enhed (ikke menuen Indstillinger i Firefox).
  2. Tryk på Firefox under Konti eller Konti og synkronisering.
  3. Tryk på dit kontonavn (som regel din mailadresse) for at se kontoindstillingerne.
  4. Tryk på menuen øverst til højre på enheden og vælg Fjern konto.

Del 1: Opret en Firefox Sync-konto

Tilmeld dig Firefox Sync på din computer

1. Klik på menuknappen new fx menu , og klik så på Log ind på Sync. Siden Firefox Sync åbnes.
    Sync 29
    Bemærk: Hvis ikke du kan se et afsnit med Sync i menuen, er du logget ind på den gamle version af Sync. Læs artiklen Sådan opdaterer du til det nye Firefox Sync.
  2. Klik på knappen Kom i gang.
  3. Udfyld formularen for at oprette en konto, og klik så på knappen Næste. Du er næsten færdig.
  4. Se efter om du får en mail med et bekræftelseslink, og klik på det for at bekræfte din konto. Gå til Del 2 for at forbinde dine andre enheder til Firefox Sync.

Tilmeld dig Firefox Sync på din Android-enhed

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) og vælg Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Sync, og tryk så på knappen Kom i gang.
    newsync3
  3. Siden Opret en Firefox-konto åbner i et nyt faneblad.
    newsync4
  4. Udfyld formularen for at oprette en konto, og klik på knappen Næste. Du er næsten færdig.
  5. Se efter om du får en mail med et bekræftelseslink, og klik på det for at bekræfte din konto. Gå til Del 2 for at forbinde dine andre enheder til Firefox Sync.

Del 2: Forbind yderligere enheder til Firefox Sync

Alt hvad du skal gøre er at logge ind og lade Sync klarer resten. Husk mailadressen og adgangskoden du brugte i Del 1. Du skal bruge dem til at forbinde de andre enheder.

Forbind endnu en computer til Firefox Sync

1. Klik på menuknappen new fx menu , og klik så på Log ind på Sync.
  2. Klik på knappen Kom i gang for at åbne siden Opret en Firefox-konto.
  3. Klik på linket Har du allerede en konto? Log ind nederst på siden.

Sync sign in - 29
  4. Indtast den mailadresse og den adgangskode du brugte da du oprettede din nye Sync-konto.
  5. Når du er logget på, vil Firefox Sync begynde at synkronisere dine informationer på alle dine forbundne enheder.

Forbind en Android-enhed til Firefox Sync

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) og vælg Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Sync, og tryk så på knappen Kom i gang.
  3. Klik på linket Har du allerede en konto? Log ind nederst på siden.

4. Når du er logget på, vil Firefox Sync begynde at synkronisere dine informationer på alle dine forbundne enheder.
For at vælge hvilke informationer der skal synkroniseres, læs How do I choose what types of information to sync on Firefox?

Fjern en enhed fra Firefox Sync

Fjern en computer fra Firefox Sync

1. Klik på menuknappen new fx menu for at udvide menuen.
  2. Klik på dit Sync-kontonavn (typisk din mailadresse) for at åbne Sync-indstillingerne.
  3. Klik på knappen Afbryd.... Din enhed vil ikke længere blive synkroniseret.

Fjern en Android-enhed fra Firefox Sync

1. Åbn menuen Indstillinger på din enhed (ikke menuen Indstillinger i Firefox).
  2. Tryk på Firefox under Konti eller Konti og synkronisering.
  3. Tryk på dit kontonavn (typisk din mailadresse) for at se kontoindstillingerne.
  4. Tryk på menuen øverst til højre på din enhed og vælg Fjern konto.

Del denne artikel: http://mzl.la/11fi64Z