Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?

Revisionsinformation
  • Revision id: 68844
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: begyndt på engelsk til dansk oversættelse
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Når du opsætter Firefox Sync på din computer, vil alle dine data og indstillinger (som dine bogmærker, historik, kodeord, åbne faner og installerede udvidelser) blive gemt sikkert på Mozilla's servere. Du kan dele alt denne information på tværs af dine enheder. Dette artikel viser hvordan du opsætter Firefox Sync på dine enheder.

Vigtigt: Sync kræver den seneste version af Firefox. Opdatér Firefox på alle dine computere og Android-enheder. Hvis det er nødvendigt, så opdater Sync.

Del 1: Opsæt Firefox Sync på din computer

1. Klik på knappen FirefoxKlik på menupunktet Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og vælg menupunktet Indstil Sync... for at åbne vinduet Indstillinger.
  2. Klik på knappen Opret en ny konto.
  3. Udfyld dine kontooplysninger:
    Sync Setup 10 - Win
    • Mailaddresse
    • Angiv en adgangskode og indtast den endnu en gang for at være sikker på, det er den rigtige.
    • Accepter vilkårene og privatlivspolitikken.
    • Bekræft, at du ikke er en robot!
    • For at ændre hvilke informationer, som skal synkroniseres, klik på Indstillinger for Sync. Som standard vil dine bogmærker, adgangskoder, indstillinger, historik og faneblade blive synkroniseret.Som standard vil dine tilføjelser, bogmærker, adgangskoder, indstillinger, historik og faneblade blive synkroniseret.
    • Klik til sidst på knappen Næste.
  4. Du vil få vist beskeden Opsætning færdig. Klik på knappen Luk for at lukke fremgangsvinduet og vende tilbage til Firefox. Fortvivl ikke, dine data vil fortsat være krypterede og uploades i baggrunden.
    Bemærk: Den første synkronisering vil finde sted kort tid efter opsætningen, og den kan tage op til 30 minutter, afhængig af hvor meget information, der skal synkroniseres.
  1. Klik på menuen Funktioner i menulinjen, og vælg Indstil Sync for at åbne indstillingsvinduet.
  2. Klik på knappen Opret en ny konto.
  3. Udfyld dine kontooplysninger:
    Sync Setup 10 - Mac
    • Mailaddresse
    • Angiv en adgangskode og indtast den endnu en gang for at være sikker på, det er den rigtige.
    • Accepter vilkårene og privatlivspolitikken.
    • Bekræft, at du ikke er en robot!
    • For at ændre hvilke informationer, som skal synkroniseres, klik på Indstillinger for Sync. Som standard vil dine bogmærker, adgangskoder, indstillinger, historik og faneblade blive synkroniseret.Som standard vil dine tilføjelser, bogmærker, adgangskoder, indstillinger, historik og faneblade blive synkroniseret.
    • Klik til sidst på Næste.
  4. Du vil få vist beskeden Opsætning færdig. Klik på knappen Luk for at lukke fremgangsvinduet og vende tilbage til Firefox. Fortvivl ikke, dine data vil fortsat være krypterede og uploades i baggrunden.
    Bemærk: Den første synkronisering vil finde sted kort tid efter opsætningen, og den kan tage op til 30 minutter, afhængig af hvor meget information, der skal synkroniseres.
  1. Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og vælg Indstil Sync for at åbne indstillingsvinduet.
  2. Klik på knappen Opret en ny konto.
  3. Udfyld dine kontooplysninger:
    Sync Setup 10 - Lin
    • Mailaddresse
    • Angiv en adgangskode og indtast den endnu en gang for at være sikker på, det er den rigtige.
    • Acceptér vilkårene og privatlivspolitikken.
    • Bekræft, at du ikke er en robot!
    • For at ændre hvilke informationer, som skal synkroniseres, klik på Indstillinger for Sync. Som standard vil dine bogmærker, adgangskoder, indstillinger, historik og faneblade blive synkroniseret.Som standard vil dine tilføjelser, bogmærker, adgangskoder, indstillinger, historik og faneblade blive synkroniseret.
    • Klik til sidst på Næste.
  4. Du vil få vist beskeden Opsætning færdig. Klik på knappen Luk for at lukke fremgangsvinduet og vende tilbage til Firefox. Fortvivl ikke, dine data vil forsætte med at være krypterede og uploades i baggrunden.
    Bemærk: Den første synkronisering vil finde sted kort tid efter opsætningen, og den kan tage op til 30 minutter, afhængig af hvor meget information, der skal synkroniseres.

Del 2: Få den lette opsætningskode på en anden enhed

Få koden på en Android enhed

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , vælg Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) , og vælg så Sync.
  2. Koden til at tilføje denne enhed vises.
    sync_recovery3

Få koden på en anden computer

Følg disse trin på den anden computer du forsøger at tilføje til Firefox Sync.

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Sync.
  3. Klik på Indstil Firefox Sync.
    Sync Setup 1
  4. Klik på knappen Forbind ud for Jeg har allerede en konto, og koden for at tilføje denne computer vil blive vist.
    Comp Code
  1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet Klik på menuen Funktioner og vælg Indstil Sync.... Vinduet Velkommen til Sync vises.
  2. Klik på Jeg har allerede en konto.
  3. Koden for at tilføje denne computer vil blive vist.
    Pair - Win
  1. Klik på menuen Funktioner på menulinjen, og vælg Indstil Sync.... Vinduet Velkommen til Sync vises.
  2. Klik på Jeg har allerede en konto.
  3. Koden for at tilføje denne computer vil blive vist.
    Pair - Mac
  1. Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og vælg Indstil Sync.... Vinduet Velkommen til Sync vises.
  2. Klik på Jeg har allerede en konto.
  3. Koden for at tilføje denne computer vil blive vist.
    Pair - Lin

Del 3: Forbind den anden enhed til din Sync konto

Indtast opsætningskoden på din computer for at forbinde den anden enhed til din Sync konto

1. Start Firefox på den enhed, du ønsker at tilføje, og klik på menuknappen new FX Menu Fx57Menu .
  2. Klik på Log ind på Sync nederst i menuen øverst i menuen.
  3. Klik på knappen Log indLog ind… i afsnittet SyncFirefox-konto.
  4. Indtast den samme mailadresse og adgangskode, som du brugte på din anden enhed.
  5. Når du er logget ind, vil Firefox begynde at synkronisere dine informationer.

Hvad hvis jeg ikke er i nærheden af min computer?

Følg disse trin på den enhed du forsøger at tilføje til Firefox Sync.
Hvis du prøver at tilføje en enhed til Firefox Sync og du ikke er i nærheden af din computer så du kan indtaste koden, kan du stadig få det gjort ved at indtaste dine konto informationer.

Forbind en Android enhed til Firefox Sync

Følg disse trin i Firefox til Android på din Android enhed.

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på menupunktet Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) , og tryk så på Sync.
  2. Tryk på linket "Avancerede indstillinger".
    sync_recovery3
  3. Indtast dit kontonavn (mailadresse), adgangskode og gendannelsesnøgle, og tryk på Forbind.
    sync_recovery4

Forbind en anden computer til Firefox Sync

Følg disse trin på den anden computer som du forsøger at tilføje til Firefox Sync.

1. Øverst i Firefox-vinduet, klik på knappen Firefoxklik på menuen Funktioner , og vælg Indstil Sync.... Firefox Sync-vinduet åbnes.
  2. Klik Jeg har allerede en konto.
  3. Siden du ikke er i nærheden af enheden med Sync opsat, klik på linket Jeg har ikke enheden med mig.
  4. Log ind på din Sync-konto:
    • Indtast din mailadresse
    • Indtast dit adgangskode
    • Indtast din gendannelsesnøgle
    • Klik på knappen Næste
  5. Du vil se skærmen Opsætning færdig. Klik på knappen Afslut for at færdiggøre tilføjelsen af denne enhed til din Sync-konto.
  1. I menulinjen, klik på menuen Funktioner, og vælg Indstil Sync.... Firefox Sync-vinduet åbnes.
  2. Klik på knapen Jeg har allerede en konto.
  3. Siden du ikke er i nærheden af enheden med Sync opsat, klik på linket Jeg har ikke enheden med mig.
  4. Log ind på din Sync-konto:
    • Indtast din mailadresse
    • Indtast dit adgangskode
    • Indtast din gendannelsesnøgle
    • Klik på Fortsæt
  5. Du vil se skærmen Opsætning færdig. Klik på Færdig for at færdiggøre tilføjelsen af denne enhed til din Sync-konto.
  1. Øverst i Firefox vinduet, klik på menuen Funktioner, og vælg Indstil Sync.... Firefox Sync-vinduet åbnes.
  2. Klik på knappen Jeg har allerede en konto.
  3. Siden du ikke er i nærheden af enheden med Sync opsat, klik på linket Jeg har ikke enheden med mig.
  4. Log ind på din Sync-konto:
    • Indtast din mailadresse
    • Indtast dit adgangskode
    • Indtast din gendannelsesnøgle
    • Klik på knappen Næste
  5. Du vil se skærmen Opsætning færdig. Klik på Færdig for at færdiggøre tilføjelsen af denne computer til din Sync-konto.
For at vælge hvilke informationer der skal synkroniseres, læs Hvordan vælger jeg, hvad der synkroniseres i Firefox?

Fjern en enhed fra Firefox Sync

Fjern en computer fra Firefox Sync

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Gå til Sync panelet og klik på Unlink This Device. En ???prompt??? vises.
    unlink win old sync unlink mac old sync
  3. Klik på Unlink for at bekræfte. Din enheds data vil ikke længere blive synkroniseret med serverens Sync data og du vil blive logget af din Sync konto.

Fjern en Android enhed fra Firefox Sync

1. Åbn din enheds Settings menu (ikke Firefox's menu Settings).
  2. Under Accounts eller Accounts and Sync, tryk på Firefox.
  3. Tryk på dit kontonavn (som regel din mailadresse) for at se dine konto indstillinger.
  4. Tryk på menuen øverst til højre på enheden og vælg Remove account.

Part 1: Create a Firefox Sync account

You only need to do this part once. Launch Firefox on your favorite device and choose the appropriate directions below.

Sign up for Firefox Sync on your computer

1. Click the menu button new fx menu , then click Sign in to Sync. The Firefox Sync page will open.
    Sync 29
    Note: If you don't see a Sync section in the menu, you are signed in to the old version of Sync. Please see Sådan opdaterer du til det nye Firefox Sync.
  2. Click the Get Started button.
  3. Fill out the form to create an account and click Next. You're almost there!
  4. Check your email for the verification link and click on it to confirm your account. You're ready to go! Go to Part 2 to connect your other devices to Firefox Sync.

Sign up for Firefox Sync on your Android device

1. Tap the Menu button (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) and select Settings (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tap Sync, and then the Get Started button.
  3. The Create a Firefox account page will open in a new tab.
  4. Fill out the form to create an account and click Next. You're almost there!
  5. Check your email for the verification link and click on it to confirm your account. You're ready to go! Go to Part 2 to connect your other devices to Firefox Sync.

Part 2: Connect additional devices to Firefox Sync

All you have to do is log in and let Sync do the rest. Take note of the email address and password you used in Part 1. You'll need them to connect your other devices.

Connect another computer to Firefox Sync

1. Click the menu button new fx menu , and then Sign in to Sync.
  2. Click the Get Started button to open the Create a Firefox account page.
  3. Click on the Already have an account? Sign in link at the bottom of the page.
    Sync sign in - 29
  4. Enter the email and password you used to create your new Sync account.
  5. After you've signed in, Firefox Sync will start synchronizing your information across your connected devices.

Connect an Android device to Firefox Sync

1. Tap the Menu button (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) and select Settings (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tap Sync, and then the Get Started button.
  3. Click on Already have an account? Sign in link at the bottom of the page.
  4. After you've signed in, Firefox Sync will start updating your information across your connected devices.
To choose what information to sync, see Hvordan vælger jeg, hvad der synkroniseres i Firefox?

Remove a device from Firefox Sync

Remove a computer from Firefox Sync

1. Click the menu button new fx menu to expand the menu.
  2. Click on your Sync account name (usually your email address) to open the Sync preferences.
  3. Click Disconnect. Your device will no longer be synchronized.

Remove an Android device from Firefox Sync

1. Open your device's Settings menu (not Firefox's Settings menu).
  2. Under Accounts or Accounts and Sync, tap on Firefox.
  3. Tap your account name (usually your email address) to view the account settings.
  4. Tap the menu at the top right corner of your device and choose Remove account.