Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?

Revisionsinformation
  • Revision id: 106029
  • Oprettet:
  • Lavet af: MadsHaupt
  • Kommentar: Færdig
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Firefox Sync lader dig dele dine data og indstillinger (såsom dine bogmærker, historik, adgangskoder, åbne faneblade, læseliste og installerede tilføjelser) på tværs af alle dine enheder. Denne artikel viser dig hvordan du opsætter Firefox Sync.

Vigtigt: Sync kræver den seneste version af Firefox. Opdatér Firefox på alle dine computere og Android-enheder. Hvis det er nødvendigt, så opdater Sync.

Du skal opdatere til den seneste version af Firefox for at kunne bruge disse funktioner

Opsætning af Firefox Sync kræver to ting: du skal oprette en konto på din primære enhed og derefter logge ind på din konto med dine andre enheder. Her er disse trin i detaljer:

Opret en Sync-konto

1. Klik på menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke. og klik derefter på Log ind på Sync. Login-siden åbner i et nyt faneblad.
    Sync 29
    Bemærk: Hvis du ikke ser en Sync-sektion i menuen er du stadig logget ind på den gamle version af Sync. Læs hvordan du opdaterer til det nye Sync.
  2. Klik på knappen Kom i gang.
  3. Udfyld formuleren for at oprette en konto og klik på Næste. Husk mailadressen og adgangskoden du indtastede, du skal bruge det senere for at logge ind.
  4. Tjek din e-mail for at få bekræftelseslinket og klik på det for at bekræfte din mailadresse. Nu er du klar til at komme i gang!
  5. For at forbinde dine andre enheder til Sync skal du blive hængende og læse næste sektion.

Forbind flere enheder til Sync

Alt hvad di skal gøre er, at logge ind og lade Sync gøre resten. For at logge ind skal du bruge mailadressen og adgangskoden som du brugte i Trin 1.

1. Klik på menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke. og derefter på Log ind på Sync.
  2. Klik på knappen Kom i gang for at åbne siden Opret en Firefox-konto.
  3. Klik på linket Har du allerede en konto? Log ind. i bunden af siden.
    Sync sign in - 29
  4. Indtast mailadressen og adgangskoden som du brugte til at oprette din nye Sync-konto.
  5. Når du har logget ind vil Sync begynde at synkronisere dine data på tværs af dine forbundne enheder.
Læs artiklen Hvordan vælger jeg, hvad der synkroniseres i Firefox? for at vælge hvilke informationer der skal synkroniseres

Forbind dine mobile enheder

Fjern en enhed fra Sync

1. Klik på menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke. for at udvide menuen.
  2. Klik på din Sync-kontos navn (normalt din mailadresse) for at åbne Sync-indstillingerne.
  3. Klik på Afbryd. Din enhed vil ikke længere blive synkroniseret.