Hvordan installer jeg Firefox på en Android-enhed?

Revisionsinformation
  • Revision id: 83902
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Gennemlæst hele artiklen
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold
Se om din enhed er understøttet i Vil Firefox virke på min mobilenhed?

Forudsætninger

Hvis du har installeret og opsat Sync til en version af Firefox, Beta, Aurora eller Nightly, skal du først afinstaller versionen, før du opsætter Sync i Firefox til Android.

Hent og installer Firefox

1. For at hente og installer Firefox på din enhed, gå til mozilla.org/mobile og tryk på download-knappen.

install_0

Appen Google Play vil åbne Firefox installationssiden.
  2. Tryk på knappen Install.

install_1

3. Accepter ???tilladelser??? og start filhentningen.

install_3

Installationen vil starte.

install_5

4. Vælg boksen "???Allow automatic updates???" for at være sikker på at du får sikkerhedsopdateringer hver sjette uge.

install_update

5. Tryk til sidst på knappen ???Open???

install_open