Hvordan aktiverer jeg Spor mig ikke-funktionen?

Revisionsinformation
  • Revision id: 70099
  • Oprettet:
  • Lavet af: Kim Ludvigsen
  • Kommentar: Korrektur
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: KimLudvigsen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

De fleste større websteder sporer de besøgenes adfærd, og sælger eller leverer denne information til andre firmaer. Informationerne kan fx bruges til at vise dig reklamer, som er målrettet til dig. Firefox har en Spor mig ikke-funktion, der lader dig fortælle websteder, deres annoncører og andre indholdsudbydere, at du ikke ønsker, at din adfærd på nettet skal spores.

Om webstederne vil respektere dette er frivilligt - det enkelte websted er ikke forpligtet til at respektere dit valg. Websteder, der respektere dit valg, bør automatisk stoppe sporingen af din adfærd uden yderlige handling fra din side. At slå Spor mig ikke til vil ikke påvirke din mulighed for at logge ind på websteder eller bevirke, at Firefox glemmer dine private oplysninger - som fx indholdet i indkøbskurve, positionsinformation eller login-information.

Bemærk: Du vil måske se mindre relevante reklamer på websteder, når "Spor mig ikke" er aktiveret.

Hvordan aktiver jeg Spor mig ikke-funktionen?

Spor mig ikke-funktionen er slået fra som standard. For at slå den til:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Vælg panelet Privatliv.
  3. Vælg Fortæl websteder, at jeg ikke vil spores.
  4. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.
    Do Not Track - Win Do Not Track - Mac Do Not Track - Lin

Hvordan aktiver jeg Spor mig ikke-funktionen?

Spor mig ikke-funktionen er slået fra som standard. For at slå den til:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv.
  3. Sæt mærke ud for Fortæl websteder, at jeg ikke vil spores.
  4. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.
    Do Not Track Win7 Fx 21 Do Not Track Mac Fx 21
    FirefoxPreferences#21 - Lin

Andre sporingsvalg

Der er to andre valg for sporing:

• Fortæl websteder, at jeg gerne vil spores: Sætter du mærke her, vil websteder få at vide, at du gerne vil spores af reklamefirmaer og andre tredjeparter. Du bør være opmærksom på, at mange firmaer bygger en profil ud fra de websteder, du besøger. Sæt mærke her, hvis du ikke har et problem med det.
  • Fortæl ikke websteder, om jeg vil spores eller ej: Dette er standardindstillingen. Sætter du mærke her, vil websteder ikke få at vide, om du ønsker det ene eller andet. Du bør være opmærksom på, at du med et mærke her sandsynligvis vil blive sporet.