Hvor kan jeg finde koden til at føje en enhed til Firefox Sync?

Revisionsinformation
  • Revision id: 80434
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: opdatering fra en-US artikel
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold
Den nye Firefox Sync bruger nu en simpel log ind og kræver ikke enheds koder. Læs denne support artikel for information om at opdaterer.

Når du forsøger at tilføje en enhed til Firefox Sync, vil du blive bedt om at indtaste koden, som enheden viser. Denne artikel fortæller dig, hvordan du finder koden.

Hvor finder jeg koden på en Android enhed?

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , vælg Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) , og vælg så Sync.
  2. Koden til at tilføje denne enhed vises.
    sync_recovery3

Hvor finder jeg koden på en anden computer?

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Sync.
  3. Klik på Indstil Firefox Sync.
    Sync Setup 1
  4. Klik på knappen Forbind ud for Jeg har allerede en konto, og koden for at tilføje denne computer vil blive vist.
    Comp Code
  1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet Klik på menuen Funktioner og vælg Indstil Sync.... Vinduet Velkommen til Sync vises.
  2. Klik på Jeg har allerede en konto.
  3. Koden for at tilføje denne computer vil blive vist.
    Pair - Win
  1. Klik på menuen Funktioner på menulinjen, og vælg Indstil Sync.... Vinduet Velkommen til Sync vises.
  2. Klik på Jeg har allerede en konto.
  3. Koden for at tilføje denne computer vil blive vist.
    Pair - Mac
  1. Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og vælg Indstil Sync.... Vinduet Velkommen til Sync vises.
  2. Klik på Jeg har allerede en konto.
  3. Koden for at tilføje denne computer vil blive vist.
    Pair - Lin