Hvor er knappen "Pocket til Firefox"?

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Opdater din version af Firefox for at få de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

Nye versioner af Firefox har en Pocket-knap, så du kan gemme websider og se dem senere i en let læselig udgave. Følg disse trin, hvis du ikke kan se Pocket-knappen i din værktøjslinje eller menu.

Kontrollér om Pocket til Firefox er tilgængelig i dit område

Pocket til Firefox er i øjeblikket tilgængelig i de engelske (U.S.), tyske, japanske, russiske og spanske (Spanien) versioner af Firefox 38.0.5 og nyere. Hvis dit sprog ikke er på listen, så vent. Flere sprog kommer til i fremtidige versioner.

Pocket til Firefox er i øjeblikket tilgængelig på følgende sprog i Firefox 41 og nyere: tjekkisk, hollandsk, engelsk (U.S., U.K. og Sydafrika), fransk, tysk, japansk, russisk, spansk (Spanien og Mexico), ungarnsk, italiensk, koreansk, polsk, portugisisk (Brazilien og Portugal) og kinesisk (traditionelt og forenklet).

Deaktivér den gamle Pocket-tilføjelse

Pocket til Firefox er som standard deaktiveret, hvis du allerede har installeret tilføjelsen Pocket. Den gamle tilføjelse vil ikke længere blive opdateret i de lande, hvor Pocket til Firefox er tilgængelig, så vi anbefaler, at du går over til den nyeste, pålidelige oplevelse:

1. Klik på menuknappen new fx menu , og klik så på Tilføjelser.
  2. Klik påUdvidelser.
  3. Klik på knappen Deaktiver ud for Pocket.
  4. Genstart Firefox. Den nye Pocket-knap vil være på din værktøjslinje, når Firefox er blevet genstartet.

Flyt Pocket-knappen til din værktøjslinje eller menu

Når du har deaktiveret den gamle tilføjelse, og hvis du benytter et understøttet sprog, så kan du aktivere Pocket til Firefox ved at følge disse trin:

1. Klik på menuknappen Fx57Menu , og klik så på menupunktet Tilpas.
  2. Træk Pocket-knappen hen på værktøjslinjen eller menuen, hvor du ønsker den.
    move pocket toolbar