Hvordan ser jeg, hvilken version af Firefox OS jeg har?

Nogle af vores hjælpeartikler nævner forskellige versioner af Firefox OS, og du undrer dig måske over, hvilken version du har. Bare rolig, det er let at finde ud af:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Rul ned og vælg Enhedsinformation.
  3. På skærmen Enhedsinformation, kig efter versionsnummeret under Program.
    • Firefox OS 1.0.1.0 betyder at du har version 1.0.1
    • Firefox OS 1.1.0.0 betyder at du har version 1.1

Du kan læse mere om at opdatere din enhed i artiklen Hvordan søger jeg efter Firefox OS-opdateringer og installerer dem?