Dette forum er en diskussion om forbedring af oversættelsen af artiklen "Hvordan ser jeg, hvilken version af Firefox OS jeg har?". Hvis du vil forbedre artiklens indhold, så gå til den Engelske artikeldiskussion.

Hvis du har brug for hjælp til Firefox, stil et spørgsmål.

Slug rettelse

• 0 Svar
  • Seneste svar af scootergrisen
  1. scootergrisen 41 indlæg
    Rapportér misbrug

"hvordan-ser-jeg-hvilken-version-af-firefox-os-jeg" > "se-hvilken-version-af-firefox-os-jeg-har"

"hvordan-ser-jeg-hvilken-version-af-firefox-os-jeg" > "se-hvilken-version-af-firefox-os-jeg-har"