Siden Nyt faneblad i Firefox

(Viderestillet fra How do Tiles work?)

Siden Nyt faneblad i Firefox, som du kan tilpasse, kan vise genveje (websteder, du gemmer eller besøger ofte), populære artikler fra Pocket samt din seneste aktivitet (inklusive nyligt besøgte websider eller bogmærker). Siden Nyt faneblad er standardstartsiden i Firefox, med mindre du har angivet en anden startside.

Når du bruger Firefox for første gang, vil du se links til populære websteder og søgetjenester. De vil efterhånden blive udskiftet med Genveje, som er links til websteder, du ofte besøger, eller som du har besøgt for nylig. De viste websider baseres på oplysninger fra din historik.

Fx115NewTab

Genveje

Afsnittet Genveje viser websteder, du gemmer eller besøger med Firefox. Du kan også få vist sponsorerede genveje, hvis funktionen er aktiveret i dine indstillinger. Webstederne vises også, når du klikker i adressefeltet for at begynde en søgning.

Anbefalet af Pocket

Afsnittet Anbefalet af Pocket viser indhold, der er kurateret af Pocket, en del af Mozilla-familien. Du kan se eller gemme artikler, fjerne dem, eller åbne dem i et nyt vindue. Du kan også udforske flere historier ved at klikke på de populære emner.

Anbefalet af Pocket - Historier på siden Nyt faneblad i Firefox er en funktion, der i øjeblikket kun er tilgængelig i USA, Canada, U.K., Tyskland, Italien, Frankrig og Spanien. Vi arbejder på at gøre den tilgængelig i flere lande.

Seneste aktivitet

Afsnittet Seneste aktivitet kan indeholde websider, du har besøgt for nylig, bogmærker, seneste filhentninger og websider gemt til Pocket. I hver flise viser Firefox et ikon for en filhentning GreenDownloadIcon, en stjerne for en webside, du har gemt et bogmærke til BlueBookmarkIcon, et ur for en webside, du har besøgt for nylig ClockIcon eller et ikon for Pocket RedPocketIcon.

Fx113NewTabRecentActivity