Hvordan gendanner jeg mine faneblade fra sidst?

Vil du besøge de websider, du havde åbne sidste gang, du brugte Firefox? Her er nogle lette trin til at gøre det.

Tilgå dine senest lukkede faneblade

1. Klik på menuknappen Billedet "fx57menu" findes ikke.Fx89menuButton for at åbne menuen.
  2. Klik på Historik.
  3. Klik på Senest lukkede faneblade.

Gendan den forrige session fra Firefox-menuen

Sådan får du dine faneblade og vinduer tilbage fra en tidligere session via Firefox-menuen:

1. Klik på menuknappen Billedet "fx57menu" findes ikke.Fx89menuButton for at åbne menuen.
  2. Klik på Historik, og klik så på Gendan forrige session.
    Sessionrestore89

Gendan den forrige session, hver gang du starter Firefox

Når Firefox starter, åbnes som standard et enkelt vindue, der viser din angivne startside. Du kan indstille Firefox til at vise vinduerne og fanebladene fra den forrige session, hver gang du starter Firefox. Sådan ændrer du dine opstartsindstillinger for Firefox:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Generelt.
  3. Find afsnittet Opstart og sæt flueben ud for Åbn tidligere vinduer og faneblade.
    Fx94settings-Startup
  4. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.
For mere information om sessionsgendannelse, læs artiklen Gendan forrige session - Indstil hvornår Firefox viser dine seneste faneblade og vinduer.