Hvordan afslutter jeg Firefox til Android?

Denne artikel kan være forældet.

Der er foretaget en vigtig ændring i den engelske artikel, som denne er baseret på. Indtil denne side er opdateret, kan du måske få nytte af denne artikel: How do I quit Firefox for Android?

Den nye version af Firefox til Android har en ny Afslut-funktion. Opdater til seneste version af Firefox til Android for at bruge funktionen.

På Android 4 og senere har Firefox ikke menupunktet Afslut i menuen. Vi viser hvordan den tilføjes med en tilføjelse.

Tip: Du kan lukke Firefox og andre apps fra skærmen med nyligt anvendte programmer. Tryk på knappen til at åbne oversigten over nyligt brugte programmer app switch button 25px - Android Jelly Bean, og stryg en app til venstre eller højre for at lukke den. Hvis ikke du kan se knappen ovenfor, så tryk og hold på knappen Hjem, for at åbne oversigten.
  1. Besøg QuitNow på addons.mozilla.org.
  2. Tryk på knappen Føj til Firefox.
    addToFirefox1
  3. Tryk på Installer i den nye menu for at installere tilføjelsen QuitNow.

Din Firefox-menu vil nu have et menupunket Afslut.

AndroidFirefoxQuitMenu

Med menupunktet Afslut kan du i Firefox til Android lukke alle dine åbne faneblade, på én gang. Du vil samtidig få slettet hele eller dele af din browserhistorik afhængigt af, hvad du vælger i indstillingerne.

Tilføj menupunktet Afslut

Tilføj menupunktet Afslut ved at indstille Firefox til at rydde data ved lukning:

1. Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , tryk på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) , og tryk så på Privatliv.
  2. Marker Ryd altid ved lukning, og vælg mindst én type af data, der skal ryddes.
Tilføjelsesmuligheder: Hvis du fortrækker ikke at rydde data, hver gang du afslutter, kan du installere en tilføjelse, som tilføjer menupunktet Afslut. Bemærk: Det er udvikleren af tilføjelsen, som står for at opdatere og for hjælp til tilføjelsen.

Afslut Firefox til Android

1. Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) .
  2. Tryk på Afslut.
    quit firefox android

Du skal muligvis rulle længere ned på den første menu for at se menupunktet Afslut.