Hvordan søger jeg efter Firefox OS-opdateringer og installerer dem?

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Er du spændt på at få de seneste opdateringer til Firefox OS og dine apps? Din enhed er sat til automatisk at søge efter opdateringer hver dag, uge eller måned, men du kan til enhver tid søge manuelt:

Bemærk: Producenten af din enhed er, sammen med din teleoperatør, ansvarlig for at levere systemopdateringer til din Firefox OS-enhed.

1. Tryk på appen IndstillingerSettings- 2.0 (small)Settings 1.4Settings 1.3 på din enhed.
  2. Rul ned til afsnittet Enhed, og vælg Enhedsinformation.
  3. Tryk på knappen Søg nu, på skærmen Enhedsinformation. Hvis der ikke er nogen opdatering, vil knappen være grå.
    Check for FxOS Updates
  4. Hvis der findes en opdatering, vil der kort tid efter komme en meddelelse i meddelelsesbakken øverst på skærmen. Tryk på meddelelsen for at starte filhentningen og installationsprocessen.