Hvordan skifter jeg til desktopversionen af websteder i Firefox for Android?

Du kan anmode om desktop-versionen af et websted på følgene måder:

1. Tryk på knappen Menu. (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) .
  2. Markér afkrydsningsfeltet Anmod om desktopversion (du skal muligvis først trykke på Flere) .

Derefter vil websiden genindlæses og vises, som hvis det var på din computer.

Firefox for Android muliggør udskiftning af user-agent i dine indstillinger ved hjælp af en tilføjelse. Denne guide og følgene procedure beskriver, hvordan du installerer tilføjelsen Phony for at kunne vælge user-agent i dine indstillinger, og hvordan du kontrollerer indstillingen.

1. Gå til http://addons.mozilla.org/android.
  2. Søg efter Phony.
  3. Tryk på knappen Føj til Firefox.
    Tilføjelsen Phony til udskiftning af user-agent vil blive hentet og installeret.
  4. Tryk på knappen Menu > på nogle telefoner skal du herefter trykke på Mere > Phony.
  5. Tryk på Default, vælg Desktop Firefox og tryk derefter på OK.
  6. Genindlæs websiden for at få vist desktop-versionen.