Hvordan kan jeg hjælpe ved at indsende mobil ydelsesdata?

Det er brugbart for Mozillas udviklere at vide, hvordan Firefox til Android opfører sig i den virkelige verden. Telemetry-funktionen giver denne mulighed ved at indsende data om ydelse og brug. Når du bruger Firefox, så måler og indsamler Telemetry information, som ikke er personlig, såsom hukommelsesforbrug, reaktionstid og brug af funktioner. De indsamlede data sendes dagligt til Mozilla, hvor de bruges til at forbedre Firefox.

Firefox har også en funktion til fejlrapportering, som viser dig en meddelelse, hvis Firefox uventet lukker, og som giver dig mulighed for at indsende data, så udviklerne kan gøre Firefox mere stabil og sikker.

I vores privatlivspolitik kan du læse mere om, hvilke data der indsamles, og hvordan de bruges.

Hvordan vælger jeg ydelsesdata til og fra?

Du kan til hver en tid slå funktionen til og fra i Indstillingerne:

1. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Datadeling, og markèr eller fjern markering ud for Telemetry.