Dette forum er en diskussion om forbedring af oversættelsen af artiklen "Hent og installer apps på Firefox OS". Hvis du vil forbedre artiklens indhold, så gå til den Engelske artikeldiskussion.

Hvis du har brug for hjælp til et produkt, så stil et spørgsmål.

Betal/paid

1. more options

Hvorfor er knappen ændret fra "Betal" til "Paid"? Når gratisknappen er oversat til dansk er betalingsknappen vel også oversat?

Hvorfor er knappen ændret fra "Betal" til "Paid"? Når gratisknappen er oversat til dansk er betalingsknappen vel også oversat?