Gør Firefox til standardbrowser i Android

Revisionsinformation
  • Revision id: 128148
  • Oprettet:
  • Lavet af: user955666
  • Kommentar: Nu med de manglende oversættelser
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Denne artikel forklarer, hvordan du får links til at åbne i Firefox som standard på din Android-enhed.

Find dit versionsnummer: Vejledningen nedenfor afhænger af din version af Android. Du kan finde versionsnummeret på Android ved at åbne enhedens indstillinger og trykke på Om (læs mere på enhedens producents hjemmeside).

Android 6 (Marshmallow) og nyere

1. Tryk på indstillings-ikonet på din enhed.
  2. Tryk på Apps.
  3. Tryk på tandhjulsikonet (normalt øverst til højre på din skærm).
  4. Tryk på Standardapps.
  5. Tryk på Browserapp for at få vist en liste med browsere.
  6. Tryk på Firefox på listen.

Ældre versioner af Android

1. Åbn appen Indstillinger. Du skal herefter finde indstillingerne for programmer, hvis navn og placering ikke er ens i alle versioner af Android. I nogle versioner skal du først trykke på knappen Mere øverst på skærmen. Punktet til indstillingerne kan hedde Programmer eller Programmanager, og du skal muligvis trykke på Håndter programmer før det næste trin.
  2. Rul sidelæns, indtil visningen Alle er aktiv.
    Android ICS Manage Apps - Cropped just showing stock
  3. Tryk på den browser, som aktuelt åbner links. Dette er som regel standardbrowseren, som typisk hedder "Browser" eller "Internet".
  4. Tryk på knappen Ryd standarder (knappen hedder Tøm standardindstillinger i nogle udgaver af Android) for at forhindre denne browser i at åbne links som standard. Hvis knappen er nedtonet, så har du enten ikke installeret andre browsere, eller også har du installeret en browser som Opera, og den er valgt som standardbrowser. Hvis du har installeret en anden browser, så gå tilbage til det tidligere trin og gentag med standardbrowseren.
    Android ICS Clear defaults - Cropped
  1. Åbn et link i en Android-app, såsom appen E-mail.
  2. Du bliver nu spurgt, hvilken app der skal bruges til at åbne linket. Tryk på Firefox, og tryk så på Altid.
    Fennec_Default