Gør Firefox til din standardbrowser

Hvis du har mere end én webbrowser installeret, vil links automatisk åbnes i din standardbrowser. Denne artikel forklarer, hvordan du gør Firefox til din standardbrowser.

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Generelt, og klik så på knappen Sæt som standard.
    default 38
  3. Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Generelt, og klik så på knappen Sæt som standard.
    default 38
  3. Vinduet Standardprogrammer åbnes.
  4. Vælg Firefox på oversigten over programmer til venstre, og klik på Benyt dette program som standard. Klik på knappen OK for at lukke vinduet.
    Default - Win8 pt 2
  5. Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

1. Klik på menuknappen new fx menu , og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Generelt, og klik så på knappen Sæt som standard.
    default 38
  3. Appen Windows-indstillinger åbnes med skærmen Vælg standardapps.
  4. Rul ned, og klik på punktet under Webbrowser.
    default apps win10
  5. Klik på Firefox i vinduet med oversigten over tilgængelige browsere.
    firefox default 10
  6. Firefox er nu registreret som din standardbrowser. Luk vinduet for at gemme dine ændringer.

Brug appen Indstillinger i Windows 10 til at ændre din standardbrowser

Du kan også åbne appen Indstillinger fra startmenuen i Windows 10 for at sætte Firefox som standardbrowser:

1. Gå til Windows Startmenu og klik på ikonet Indstillinger.
  2. Klik på System, og klik så på Standardapps i panelet til venstre.
  3. Rul ned, og klik på punktet under Webbrowser.
    default apps win10
  4. Klik på Firefox i vinduet med oversigten over tilgængelige browsere.
    firefox default 10
  5. Firefox er nu registreret som din standardbrowser. Luk vinduet for at gemme dine ændringer.
Bemærk: Ønsker du at benytte en anden browser som standardbrowser, så læs dokumentationen for den pågældende browser.

Baseret på information fra Default browser (mozillaZine KB)