Få hjælp til Firefox Developer Edition

Firefox Developer Edition integrerer alle de nødvendige udviklerværktøjer i én pakke. Firefox Developer Edition er den eneste browser, der er dedikeret til udviklere.

Sådan skifter du mellem Developer Edition-temaet og standard-temaet

Klik på menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke., klik på Tilpas, klik på knappen Temaer, og klik så på Standard for at skifte til standard-temaet. Vil du skifte tilbage til Developer Edition-temaet, skal du blot vælge Developer Edition i menuen Temaer.

Du kan læse mere om temaskiftet på Mozilla Developer Network.

Gendan mistede bogmærker

Firefox Developer Edition opretter en ny profil, første gang den startes. Hvis du vil beholde dine bogmærker i begge versioner, kan du læse nærmere i artiklen Gendan mistede bogmærker i Firefox Developer Edition

Læs mere om Firefox Developer Edition

Mozilla Developer Network (MDN) er det bedste sted at læse mere om Developer Edition. Developer Edition-dokumentationen på MDN.