Forumsvar - understøttede medieformater i Firefox OS

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Følgende filformater understøttes af Firefox OS (reference):

• Billeder: *.jpe; *.jpg; *.jpeg; *.gif; *.png; *.bmp;
  • Musik: *.mp3; *.oga; *.ogg; *.m4a; *.m4b; *.m4p; *.m4r; *.3gp; *.mp4; *.m3u; *.pls; *.opus; *.amr; *.wav; *.lcka;
  • Video: *.mp4; *.mpeg; *.mpg; *.ogv; *.ogx; *.webm; *.3gp; *.3g2; *.ogg; *.m4v;

Med hensyn til afspilning af multimedie i browseren Firefox i Firefox OS, så understøttes alle medieformater, som er indbygget i browseren (reference):

• Opus-lyd i en Ogg-container på alle platforme.
  • Vorbis-lyd i en Ogg- eller WebM-container på alle platforme.
  • Theora-video i en Ogg-container på alle platforme.
  • VP8-video i en WebM-container på alle platforme.
  • WAV-lyd på alle platforme.

Følgende formater understøttes i Firefox ved at bruge operativsystemets dekoderunderstøttelse:

• H.264-video i en MP4-container.
  • AAC-lyd i en MP4-container.
  • MP3-lyd i MP3-filer.

Vi håber, du finder denne information brugbar. Lad os høre, hvis du har andre spørgsmål.

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.