Hvad er Firefox Focus

Revisionsinformation
  • Revision id: 135871
  • Oprettet:
  • Lavet af: MadsHaupt
  • Kommentar:
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Tag privat browsing til det næste niveau. Firefox Focus giver dig en dedikeret privat browser med sporingsbeskyttelse og blokering af indhold. Firefox Focus giver dig muligheder: brug det som en separat browser eller til at blokere indhold i Safari.

Sådan installere du Firefox Focus

Firefox Focus er tilgængelig gratis i App Store. Hent den på din iPhone eller iPad. Den vil være på din hjemmeskærm, så snart du har downloadet og installeret appen.

focus icon

Brug Firefox Focus som en browser

Brug Firefox Focus som en browser dedikeret til dit privatliv og sikkerhed. Ryd let din browserhistorik, kodeord, bogmærker og cookies, og undgå at uønskede reklamer følger dig.

1. Brug Firefox Focus hver gang du ønsker en privat, reklame-fri og sporingsfri oplevelse. Firefox Focus er let at bruge.

Bare indtast dit søgeord eller webadresse i søgefeltet:

1. focus screen
  2. Tryk på Firefox-ikonet i nederste højre hjørne af din skærm, hvis du vil vise en side i den almindelige Firefox under browsing.
    open with firefox
    Bemærk: Hvis du ikke har den almindelige Firefox installeret, vil du se Åbn vindue-ikonet open window focus i stedet. Tryk på den for at åbne en side i Safari.
  3. Ryd alle oplysninger om din session ved at trykke på Erase-knappen i søgefeltet.
    erase focus

Brug Firefox Focus med Safari

Nyd beskyttelse i stedet for reklamer, social indhold eller analytisk sporing uden at skulle skifte fra Safarg

Trin 1: Tillad Safari at bruge blokering af indhold:

1. Tryk på appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Rul ned til Safari og tryk på den.
    safari
  3. Tryk på on/off-knappen ved siden af "Firefox Focus" for at aktivere det til ved at trykke på on/off-knappen greenswitchfocus.

1. Luk appen Indstillinger.

Trin 2: Aktivér Firefox Focus i Safari

1. Åbn Firefox Focus.
  2. Tryk på tandhjulet i øverste højre hjørne
    focus settings cog
  3. Tryk på on/off-knappen ved siden af Safari for at slå det til blue switch.
  4. Luk Firefox Focus. Du er nu klar til at browse i Safari.

Tilpas dine Firefox Focus-indstillinger

Tilpas niveauet af blokering af indhold, sporingsbeskyttelse som du vil.

1. Åbn Firefox Focus.
  2. Tryk på tandhjulet i øverste højre hjørne.
    focus settings cog
  3. Tryk på on/off-knappen for hver funktion for at slå det til eller fra.
    Send anonymous usage data: Vi bruger generelt brugerdata til at forbedre Firefox Focus, men vi vil aldrig opsamle data der identificere dig. Du kan til enhver til fravælge dette.
  4. Tryk på tilbage-knappen eller luk Firefox Focus. Firefox Focus vil automatisk gemme dine ændringer.

Hvordan virker Firefox Focus?

Privatliv

Sporing drejer sig generelt om indsamling af en persons browsing-data på tværs af flere websteder. Focus beskytter dit privatliv ved at lade dig blokere kendte sporingsmekanismer efter kategorierne:

• Reklame-, analyse- og social sporing.
  • Anden indholdssporing. Denne kategori dækker indlejrede videoer, diasshows og indlejrede nyhedsartikler, som kan spore dig. Blokering af anden indholdssporing kan forhindre mange websteder i at fungere ordentligt.
For at beskytte mod sporing, bruger Focus en liste, der tilbydes af Disconnect for at identificere og blokere sporing. Du kan læse mere om dette og de standarder Disconnect anvender til at lave disse lister her.

Ydelse

Firefox Focus blokerer indlæsningen af nogle dele af websiderne. Når der er mindre at downloade, indlæses websiderne ofte hurtigere med Firefox Focus. Forbruget af mobildata formindskes derfor.

• Webskrifttyper. Skrifttyper der er downloadet fra en server (kan nedsætte hastigheden på websiderne). Webskrifttyper er særligt udformet for at fremhæve teksten på en særlig måde på visse websider. Blokering af webskrifttyper vil ændre visningen af teksten på sider, hvor de anvendes, men teksten vil stadig være læselig.

Krav

Focus kan hentes i iTunes til understøttede enheder. Indholdsblokering kan kun anvendes på 64-bit-enheder, iOS9 og nyere:

• iPhone 5s og nyere modeller
  • iPad Air og nyere modeller
  • iPad mini 2 og nyere modeller
  • iPad Pro og nyere modeller
  • iPod touch 6. generation

Hvorfor er ældre Apple-produkter ikke understøttet?

Safaris indholdsblokering (der inkluderer Firefox Focus) fungerer kun på enheder med en A7-processor (64-bit) eller nyere udgaver. Kun 64-bit-processorer kan håndtere det ekstra arbejde, blokering af indhold medfører og sikre optimal ydelse. Eksempelvis er iPad 3 forsynet med en A5-processor, hvorfor Firefox Focus ikke er kompatibel med den.