Flyt Thunderbird-data til en ny computer

Revisionsinformation
  • Revision id: 70700
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: resterende engelsk til dansk oversættelse
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Mozbackup

At flytte Thunderbird til Windows er så simpelt som at hente værktøjet mozbackup og bruge det til at flytte dine meddelelser og profil data. Selvom værktøjet ikke leveres eller supportes af Mozilla, giver det en fuld backup og gendannelse tjeneste skræddersyet til Mozilla produkter.

Windows Let overførsel guide

Nylige version af Windows kommer med en Let overførsel guide som tilbyder at overfører data, dokumenter, videoer og mails til din nye computer. Standard indstillingen for denne transfer guide overfører ikke Thunderbird data til din nye computer. Men, det er let af lave de nødvendige ændringer for at få softwaret til at flytte dine Thunderbird data.

Når guiden er færdig med "Checking what can be transferred" rutinen, vil en tilpasningsindstilling blive vist under kontonavn. Klik på denne indstilling for at åbne en dialog som giver adgang til avanceret indstillinger.

ETOptionsDialog

Klik på Avanceret i bunden at listen, som åbner en filvælger dialogboks. Udvid mappenavnet Application data og kig i boksen ved siden af mappenavnet Thunderbird som vist herunder.

ETFilePicker

Klik på Save og forsæt med guiden. Dine Thunderbird data er nu inkluderet i den data som vil blive overført fra din gamle computer til din nye computer.

Manuel flytning af filer

Hvis du flytter fra et operativsystem til et andet (så som fra Windows til Mac) så skal du manuelt flytte din profil fra en computer til den anden. Du skal først lave backup af din profil ved at bruge instruktionerne på Profiler siden, følg så instruktionerne på den side for at "Gendanne til en anden placering."

Brug af Gmail til at flytte meddelelser

I denne metode, overfører du meddelelser til en Gmail konto og så synkroniser dem til din nye Thunderbird installation.

1. Opret en ny Gmail konto hvis du ikke allerede har en.
  2. Opret en Thunderbird konto på den originale computer fra din Gmail konto.
  3. Sørg for din Gmail konto indstillinger er sat til at bruge IMAP i stedet for POP3.
  4. I Thunderbird, opret matchende undermapper i din Gmail konto for hver meddelelsesmappe du vil flytte. Thunderbird vil automatisk oprette en tilsvarende mappe i din Gmail konto. Du kan oprette ???flettede??? undermapper. For eksempel...
  5. Thunderbird folders

6. For hver mappe du vil overfører, gå til den originale mappe i Thunderbird, vælg alle meddelelserne, højreklik og vælg Kopier til og så vælg den tilsvarende mappe i Gmail kontoen. Efterhånden som Thunderbird kopier meddelelserne til den nye mappe bliver de også kopieret til din online Gmail lagerplads.
  7. På din nye computer, installer Thunderbird og opret din Gmail konto.
  8. Dine online mapper skulle nu være tilgængelig i Thunderbird på den nye computer. Når du klikker på hver mappe, vil den synkronisere med din Gmail konto.

Se også