Firefox virker ikke længere i nogle versioner af Windows XP

Revisionsinformation
  • Revision id: 73315
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: engelsk til dansk oversættelse + gennemlæst hele artiklen
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

Firefox 3.6.28 og Firefox 12 er de sidste Firefox versioner der virker med den originale Windows XP version med Windows XP Service Pack 1. De vil ikke blive opdateret med sikkerheds og stabilitets rettelser. For at holde din computer og dine personlige informationer sikre, anbefaler vi at du opdatere til Windows XP Service Pack 3 (hvilket er gratis) og installer den seneste Firefox. Denne artikel går i gennem dine opdateringsmuligheder.

Bemærk: Denne artikel gælder kun til Windows.
Advarsel: Firefox 3.6 er ikke længere sikker. Følg anbefalingerne herunder, for at holde din computer og dine personlige informationer sikre.

Mulighed 1: Opdater gratis til Windows XP Service Pack 3

Til gamle versioner af Windows XP, er Service Pack 3 en gratis opdatering fra Microsoft. At installere denne opdatering er den mest sikre mulighed og vil give dig mulighed for at køre den seneste og bedste Firefox.

1. Lær mere hos Microsoft.
  2. Update Firefox

Mulighed 2: Skift til Opera

Kan ikke du opdatere Windows, kan du i stedet skifte til den seneste version af webbrowseren Opera.

Advarsel: Forsat brug af den originale Windows XP version, med Windows XP Service Pack 1 eller Service Pack 2 supportes ikke længere af Microsoft og indebærer en betydelig sikkerhedsrisiko.