Firefox vil ikke starte - find løsninger

Revisionsinformation
  • Revision id: 74157
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: .
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Denne artikel beskriver hvad du kan gøre hvis Firefox vinduet ikke åbner når du klikker på Firefox ikonet.

Bestemte fejlbeskeder

Mozilla fejlrapportering

Hvis du får vinduet "Mozilla fejlrapportering" når du starter Firefox, så læs Firefox nedbrud - Fejlsøg, forebyg og få hjælp til at rette nedbrud for løsninger.

Firefox kører allerede men svarer ikke

Læs "Firefox kører allerede, men svarer ikke"-fejlmeddelelse - Sådan rettes den for løsninger.

Din Firefox profil kan ikke indlæses. Den findes ikke eller er utilgængelig

Læs Start Firefox, når din profil mangler eller er utilgængelig for løsninger.

XULRunner - Fejl

Hvis du ser beskeden, "XULRunner - Error: Platform version <x.x.x.x> er ikke kompatibel med minVersion <x.x.x.x>"" ("<x.x.x.x>" anhænger af versionsnummer), efter en software opdatering, så brug en anden browser til at hente Firefox fra mozilla.org/firefox, gem den til skrivebordet eller en anden placering, slet Firefox installationsmappen og så geninstaller Firefoxgeninstaller Firefoxgeninstaller Firefox.

Der var en fejl ved start af programmet

Denne fejl indikere enten at Firefox ikke er installeret eller at din genvej til den ikke er korrekt. Sørg for at Firefox er installeret på den placering der er angivet i genvejen. Hvis ikke den er, så installer Firefox om nødvendigt, rediger så genvejen til at pege på den korrekte placering.

Fejl ved åbning af fil til skrivning…

Hvis du modtager fejlen ovenfor når Firefox starter på et Windows system, kan det være at Firefox kræver at du er logget ind som administrator. Du kan enten genstarte computeren, eller hvis du har en administrator konto, kan du køre programmet som administrator.

1. Find programfilen firefox.exe i Firefox program mappen på dit system.
  2. Højreklik på ikonet.
  3. Vælg Kør som….Vælg Kør som administrator…. Vælg ???The following user???:. Fra rullemenuen Brugernavn, vælg Administrator eller en anden bruger der har administrator tilladelser. Indtast adgangskoden der er krævet for at logge ind på denne konto. Klik OK.
  4. Firefox programmet er startet ved brug af administrator Windows kontoen. Brugeren der blev brugt til at logge på Windows ved opstart er stadig den aktive.

Andre fejlbeskeder

Hvis du får en anden fejlbesked (for eksempel "XML tolkningsfejl: undefined entity Location", "Secure Connection Failed … uses an invalid security certificate"), læs Fejlsøg udvidelser, temaer og hardwareacceleration for at løse almindelige Firefox-problemer.

Ingen fejlbesked

Hvis du klikker på Firefox ikonet uden at Firefox vinduet åbnes og der ikke kommer nogen fejlbesked, er et simpelt første trin at genstarte din computer også forsøge igen. Hvis Firefox stadig ikke starter, så se det følgende afsnit.

Firefox vil ikke starte efter opdatering

• Hvis Firefox ikke kan starte efter en opdatering, så kontroller først afsnittet Firefox Aktuelle emner for at se om der er en løsning.
  • Hvis du bruger bestemte versioner af ZoneAlarm eller andet sikkerheds software der inkludere en "Virtual Browsing" funktion, kan det forhindre Firefox i at starte. Kontroller virtualization indstillinger og ryd virtual cache, hvis din sikkerheds software inkludere denne funktion, eller besøg software producentens support side for mere hjælp.

Firefox vil ikke starter efter installation af tilføjelser

Hvis Firefox virkede tidligere men stoppede efter du installerede udvidelser eller temaer, så læs Fejlsøg udvidelser, temaer og hardwareacceleration for at løse almindelige Firefox-problemer.

Firefox virkede tidligere

Hvis Firefox virkede tidligere men pludselig ikke starter, kan det være på grund af korrupt data i dine indstillinger. Afinstallering og geninstallering af Firefox retter ikke dette problem fordi dine indstillinger ikke fjernes ved afinstallation.

For at teste om dette er problemet, brug Profilmanageren for at oprette en ny profil. Hvis problemet forsvinder, kan du flytte dine bogmærker og anden vigtig information ind i din nye profil.

Firefox vil ikke starter på OS X 10.4 eller tidligere eller med en PowerPC processor

Læs Firefox virker ikke længere i Mac OS X 10.4 eller med PowerPC processorer.

Firefox vil ikke starte på grund af manglende libraries

Hvis du installer Firefox udenfor din pakkemanager, så sørg for at dit system har de libraries der er angivet i systemkrav.

Baseret på information fra Browser will not start up (mozillaZine KB)