Firefox understøttes ikke længere på Mac OS X 10.6, 10.7 og 10.8

Revisionsinformation
  • Revision id: 135571
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: Joergen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold
Denne artikel er til Mac-brugere.

Firefox 49 kræver Mac OS X 10.9 (Mavericks) eller højere. Hvis du bruger en tidligere version af Mac OS X, findes der løsninger, så du kan fortsætte med at bruge en sikker version af Firefox.

Besøg denne support-side hos Apple for at se, hvilken version af OS X du benytter.

Løsning 1: Opgrader til en version af OS X, som understøttes af Apple

Vi anbefaler, at du opgraderer til en version af OS X, som understøttes af Apple, så du kan surfe sikkert på internettet. Besøg denne support-side hos Apple for at læse mere om opgradering.

Firefox vil fortsat kunne køre på en OS X-version, selv om OS X-versionen ikke længere understøttes, men du vil være bedre beskyttet og få en bedre brugeroplevelse på en understøttet version.

Løsning 2: Hent Firefox Extended Support Release (ESR) - frem til januar 2017

Firefox Extended Support Release (ESR) version 45 vil fortsat modtage opdateringer på OS X 10.6, 10.7 og 10.8 frem til 2017. Version 45 er den sidste ESR-version, der vil modtage opdateringer på de gamle styresystemer. Fra og med 2017 vil ESR 45 ikke længere være understøttet på de gamle styresystemer.

Du kan hente Firefox Extended Support Release fra Firefox' ESR-side.

Bemærk: Nogle Firefox-funktioner er ikke tilgængelige i ESR-versionen.