Dette forum er en diskussion om forbedring af oversættelsen af artiklen "Firefox sundhedsrapport - forstå din browserydelse". Hvis du vil forbedre artiklens indhold, så gå til den Engelske artikeldiskussion.

Hvis du har brug for hjælp til Firefox, stil et spørgsmål.

Norton toolbar (værktøjslinje) og bogmærker

• 1 Svar
  • Seneste svar af Kim Ludvigsen
  1. cwiedekamm@gmail.com 0 indlæg
    Rapportér misbrug

Næsten hver gang Firefox bliver opdateret, bliver Nortons værktøjslinie deaktiviret. Det biver også umuligt at scanne facebook vægen. Nogle gange er det nødvendigt helt at fjerne Firefox, og så gen instalere for at få værktøjsliien til at virke. Andre gange hjælper det ikke. Det samme sker også nogle gange, for nogle ordbøger. De bliver deaktieverede. Hvis man så ekspotere sine bogmærker inden man geninstalere. Så er de i et stort rederi når man impotere dem igen. Det må kunne gøres bedre. M.v.h. Christian Wiedekamm

Næsten hver gang Firefox bliver opdateret, bliver Nortons værktøjslinie deaktiviret. Det biver også umuligt at scanne facebook vægen. Nogle gange er det nødvendigt helt at fjerne Firefox, og så gen instalere for at få værktøjsliien til at virke. Andre gange hjælper det ikke. Det samme sker også nogle gange, for nogle ordbøger. De bliver deaktieverede. Hvis man så ekspotere sine bogmærker inden man geninstalere. Så er de i et stort rederi når man impotere dem igen. Det må kunne gøres bedre. M.v.h. Christian Wiedekamm
  2. Kim Ludvigsen 18 indlæg
    Rapportér misbrug

Hej Christian

Prøv at skrive i vores forum i stedet. Stedet her er til diskussion om oversættelse af hjælpeartiklerne, ikke til support eller fejl i programmerne.

Et midlertidigt svar her: Jeg vil tro, at værktøjslinjen deaktiveres, indtil Norton får opdateret den, så den virker i den nye version. Men jeg bruger ikke selv Norton, måske nogle i forummet bruger Norton og har forslag til at få det til at virke. Problemet med bogmærkerne må skyldes, at du bruger en forkert metode til at eksportere/importere.

Hej Christian Prøv at skrive i vores [http://forum.mozilladanmark.dk/viewforum.php?f=1 forum] i stedet. Stedet her er til diskussion om oversættelse af hjælpeartiklerne, ikke til support eller fejl i programmerne. Et midlertidigt svar her: Jeg vil tro, at værktøjslinjen deaktiveres, indtil Norton får opdateret den, så den virker i den nye version. Men jeg bruger ikke selv Norton, måske nogle i forummet bruger Norton og har forslag til at få det til at virke. Problemet med bogmærkerne må skyldes, at du bruger en forkert metode til at eksportere/importere.