Firefox-menuikonet mangler på Android - Sådan får du adgang til menuen

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Nogle Android-enheder har en indbygget menu-knap. Når enheden har en indbygget menu-knap, skjuler Firefox til Android sin egen menu-knap android menu. I stedet åbner du menuen ved at trykke på enhedens menu-knap:

android menu hardware

Hvor finder jeg menu-knappen på enheden?

Menu-knappen findes typisk nederst på enheden ved siden af knappen Hjem og de andre hardware-knapper, såsom knapper til søgning og navigation. Knappens udseende varierer alt efter enhed, men den vil typisk have samme udseende som en af menu-knapperne herunder.

hardware menu button 3
hardware menu 1
hardware 2