Firefox kan ikke åbnes efter installation på Mac - Sådan løses det

Revisionsinformation
  • Revision id: 82555
  • Oprettet:
  • Lavet af: user955666
  • Kommentar: Korrektur
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold
Denne løsning gælder kun til Mac-enheder.

Efter du har hentet og installeret Firefox på din Mac, får du måske fejlmeddelelsen "Firefox.app" kan ikke åbnes, fordi det kommer fra en ukendt udvikler, når du forsøger at åbne Firefox.

Apple har lavet en sikkerhedsændring i Mac OS X 10.9.5, hvilket kan give denne fejlmeddelelse og blokere dig fra at bruge Firefox. Her er nogle trin, du kan udføre, for at løse problemet:

Løsning 1 - Anbefalet

1. Tryk og hold på tasten Ctrl, mens du klikker på Firefox-ikonet i Dock'en, eller på Firefox-programfilen i vinduet Finder.
  2. Klik på Åbn i genvejsmenuen.
  3. Klik på Åbn i den følgende dialogboks.

Læs mere i Apples supportartikel OS X Mavericks: Åbn et program fra en ukendt udvikler.

Løsning 2 - Åben Firefox gennem Systemindstillinger

1. Klik på Apple-ikonet øverst til venstre på skærmen og åbn Systemindstillinger....
  2. Klik på Sikkerhed & anonymitet, og klik så på fanebladet Generelt.
  3. Du vil få vist en meddelelse, som fortæller, at Firefox.app er blokeret. Klik på Åbn alligevel:
    blocked firefox mac