Firefox vil ikke ud af Fejlsikret tilstand

(Viderestillet fra Firefox is stuck in Safe Mode)

Denne artikel beskriver, hvorfor Firefox måske starter i fejlsøgnings-tilstandfejlsikret tilstand, selvom du forventer start i almindelig tilstand, og hvordan du retter problemet.

Hvis du starter Firefox i fejlsøgnings-tilstandfejlsikret tilstand, vil programmet være i fejlsøgnings-tilstandfejlsikret tilstand, indtil det er lukket helt ned. Den letteste måde at sikre sig, at Firefox er lukket helt ned, er ved at genstarte din computer. Start så Firefox, når din computer er genstartet.

Hvis Firefox går ned ved en fejl under opstarten, vil Firefox ved næste opstart vise vinduet Start Firefox i fejlsøgnings-tilstand?Firefox køres i fejlsikret tilstand. I vinduet kan du vælge mellem at starte Firefox i fejlsøgnings-tilstandfejlsikret tilstand eller at nulstille Firefox. Læs artiklen Firefox nedbrud - Fejlsøg, forebyg og få hjælp til at rette nedbrud for yderligere hjælp til at rette nedbrudsproblemer under opstart af Firefox.