Firefox Hello - Foretag video- og lydopkald over internettet

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Firefox Hello er blevet fjernet fra Firefox. Læs mere.

Med Firefox Hello kan du foretage opkald med video og lyd og chatte direkte i browseren. Det er gratis, og du behøver ikke at have en konto! Du skal blot bruge en mikrofon eller et webcam og den seneste version af Firefox, så kan du foretage opkald til andre med en browser som fx Firefox, Chrome eller Opera. Læs om understøttede browsere i artiklen WebRTC-understøttede browsere.

Med den nyeste version af Firefox er det muligt at chatte. Læs hvordan du opdaterer Firefox til den seneste version.
Bemærk: Firefox Hello er ikke tilgængelig i privat browsing.

Inviter til samtale

1. Klik på knappen Hello hello button.
    Tip: Flyt knappen Hello til din værktøjslinje. Læs mere i artiklen Hvor er knappen Firefox Hello?
  2. Klik på knappen Send med mail for at sende linket til en ven med dit mailprogram, eller klik på knappen Kopier, og indsæt så selv linket i en mail eller i et chatprogram.
  3. Når din ven klikker på linket for at starte et opkald, vil du få en besked i din browser:
    call notification 35
  4. Klik på knappen answer 35 for at acceptere samtalen. Vælg kameraet, hvis du ønsker en videosamtale, eller vælg mikrofonen, hvis du ønsker en samtale kun med lyd.
  5. Brug knapperne til privatliv webrtc privacy for at slå lyden fra din mikrofon eller for at slukke kameraet, når du får brug for det.
  6. Klik på knappen call end for at afslutte opkaldet.

Start en samtale

1. Klik på knappen Hello hello button.
    Tip: Flyt knappen Hello til din værktøjslinje. Læs mere i artiklen Hvor er knappen Firefox Hello?
  2. Klik på knappen Start en samtale.
    hello start convo winhello start convo
  3. Navngiv samtalen i feltet Navngiv denne samtale. Du kan derefter bruge følgende for at invitere venner:
    • Send linket i en mail til dine venner ved at klikke på knappen Mail link. Dette vil åbne dit standardmailprogram.
    • 'Kopiér og indsæt linket i dit fortrukne kommunikationsprogram ved at klikke på knappen Kopier link, og indsæt derefter linket i programmet.
    hello new conversationhello new conversation with screensharehello new conversation fx39
  4. Når din ven deltager i samtalen vil Hello-knappen blive blå, og du vil høre et lydsignal. En blå prik på din liste vil vise dig, hvilken samtale der er aktiv.
    call active hello wincall active hello
  5. Klik på knappen Læg på hello hang up 35 for at afslutte samtalen.
    hang up hello
    • Samtalen forbliver på din liste, så du kan bruge den i fremtiden. Du kan slette den ved at klikke på papirkurven ved siden af samtalen.
    hello delete winhello delete
  1. Klik på knappen Hello hello button.
    Tip: Flyt knappen Hello til din værktøjslinje. Læs mere i artiklen Hvor er knappen Firefox Hello?
  2. Klik på knappen Start en samtale.
    hello start convo winhello start convo
  3. Navngiv din samtale ved at skrive et navn i feltet Navngiv denne samtale. Du kan derefter bruge følgende for at inviter venner:
    • Send linket i en mail til dine venner ved at klikke på knappen Send link som mail. Dette vil åbne dit standardmailprogram.
    • Kopiér og indsæt linket i dit fortrukne kommunikationsprogram ved at klikke på knappen Kopier link, og indsæt derefter linket i programmet.
    • Del linket på Facebook, Twitter eller andre af disse sociale medier ved at klikke på knappen Del link.
    hello new conversationhello new conversation with screensharehello new conversation fx39 hello invite
  4. Når din ven deltager i samtalen vil Hello-knappen blive blå hello button active, og du vil høre et lydsignal. En blå prik på din liste vil vise dig, hvilken samtale der er aktiv. Du skal bare klikke på den for at starte en samtale.
    call active hello wincall active hello

For at afslutte samtalen skal du klikke på knappen Læg på hello hang up 35.

1. hang up hello
    • Samtalen forbliver på din liste, så du kan bruge den igen senere. Du kan slette den ved at klikke på papirkurven ved siden af samtalen.
    hello delete winhello delete

Deltag i en samtale

Hvis du har fået en invitation til en samtale, er det let at acceptere den. Du skal bare klikke på linket i invitationen, og så klikke på knappen på den viste side for at starte samtalen.

Læs mere i artiklen Besvar Firefox Hello-invitation i gæstetilstand.

Kontaktlister og direkte opkald

Selvom det ikke er nødvendigt med en konto for at bruge Firefox Hello, så kan du med en Firefox-konto tilføje, håndtere og starte opkald direkte fra dine kontakter med kun ét klik.

Læs mere i artiklen Opret og håndter din kontaktliste i Firefox Hello.

Skærmdeling

Del websider og andre programmer under en samtale.

Læs mere i artiklen Del din skærm i Firefox Hello.

Med den nyeste version af Hello kan du surfe og diskutere websider med en ven.

Chat

Læs hvordan du sender tekstbeskeder under en samtale i artiklen Send instant messages on Firefox Hello.

Undgå at blive forstyrret

Hvis du ikke er klar til at modtage opkald, så klik på statusmenuen nederst i vinduet, og vælg Forstyr ikke.

webrtc status 35hello status 35 winhello status 35

Med Firefox Hello kan du surfe og diskutere websider med dine venner direkte i browseren. Du skal blot bruge en mikrofon eller et webcam og den seneste version af Firefox, så kan du foretage opkald til andre med en browser som fx Firefox, Chrome eller Opera. Læs om understøttede browsere i artiklen WebRTC-understøttede browsere.

Bemærk: Firefox Hello er ikke tilgængelig i privat browsing.

Start en samtale

1. Klik på knappen Hello hello button.
    Tip: Flyt knappen Hello til din værktøjslinje. Læs mere i artiklen Hvor er knappen Firefox Hello?.
  2. Klik på knappen Besøg siden sammen med en ven.
    browse together button 45
  3. Brug de følgende muligheder til at invitere venner:
    share link hello 45
    • Kopiér og indsæt linket i dit fortrukne kommunikationsprogram ved at klikke på knappen Kopier link, og indsæt derefter linket i programmet.
    • Send linket i en mail til dine venner ved at klikke på knappen Mail link. Dette vil åbne dit standardmailprogram.
    • Del linket på Facebook.
  4. Når din ven deltager i samtalen, vil du få vist en alarm.

For at afslutte samtalen skal du klikke på hello hang up 35.

Deltag i en samtale

Hvis du har fået en invitation til en samtale, er det let at acceptere den. Du skal bare klikke på linket i invitationen, og så klikke på knappen på den viste side for at starte samtalen.

Læs mere i artiklen Besvar Firefox Hello-invitation i gæstetilstand.

Undgå at blive forstyrret

Du kan slå beskeder fra i Firefox, hvis du ikke vil have besked, når en ven deltager i samtalen:

1. Klik på knappen Hello hello button.
  2. Klik på tandhjulet nederst på panelet, og vælg Slå beskeder fra.

Privatliv og betingelser for brug

Du kan læse mere om Firefox Hello på de følgende websider: