Find og installer tilføjelser for at tilføje funktionalitet til Firefox | Sådan gør du

Find og installer tilføjelser for at tilføje funktionalitet til Firefox

Tilføjelser, du installerer, giver ekstra funktionalitet i Firefox. Du kan få tilføjelser, der sammenligner priser, viser vejrudsigten, ændrer udseendet i Firefox, afspiller musik, eller endda opdaterer din Facebook-profil. Denne artikel beskriver de forskellige typer af tilføjelser, og hvordan du finder og installerer dem.

Hvilke typer tilføjelser kan jeg installere?

Det findes tre generelle typer af tilføjelser:

• Udvidelser
    Udvidelser kan føje ny funktionalitet til Firefox og ændre på eksisterende funktionalitet. Der findes udvidelser, som kan blokere reklamer, hente videoer fra websteder, integrere Firefox med websteder, såsom Facebook og Twitter. Du kan endda tilføje funktionalitet fra andre browsere.
  • Temaer
    Der findes to typer af tilføjelser, som vedrører udseende af Firefox: Udvidede temaer, som ændrer udseende på knapper og menuer, og baggrundstemaer, som dekorerer menulinjen og fanebladslinjen med et baggrundsbillede.
  • Plugins
    Plugins giver understøttelse af diverse indhold på internettet. De inkludere ofte patenterede formater, såsom Flash, QuickTime og Silverlight, som bruges til video, lyd, online spil, præsentationer med mere. Plugins laves og distribueres af andre firmaer.

Se hvilke tilføjelser, som er installeret:

1. Klik på knappen Firefox, øverst i Firefox-vinduet, og klik så på TilføjelserKlik på Funktioner på menulinjen, og klik så på TilføjelserKlik på menuen Funktioner, øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser vil blive åbnet.
  2. Klik på Udvidelser, Temaer eller Plugins.
  1. Klik på knappen New Fx Menu , og vælg Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser vil blive åbnet.
  2. Klik på Udvidelser, Temaer eller Plugins for at se dine tilføjelser.

Hvordan finder og installerer jeg tilføjelser?

Her kan du se, hvordan du kommer i gang:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduetKlik på menuen Funktioner i menulinjenKlik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på knappen Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes.

2. Klik på Find tilføjelser i fanebladet Tilføjelser.
  3. Klik på en af de anbefalede tilføjelser for at se mere information om den. Klik på den grønne knap Føj til Firefox for at installere den.
    • Du kan også søge efter en bestemt tilføjelse ved at bruge søgefeltet øverst på siden. Du kan installere enhver tilføjelse, du finder, ved at klikke på knappen Installer.
      Add-ons Win1 Add-ons Mac1 Add-ons Lin1 Add-ons Win2 Add-ons Mac2 Add-ons Lin2 Addon1 29 Win Addon2 29 Win Addon1 29 Mac Addon2 29 Mac Addon1 29 Lin Addon2 29 Lin
  4. Firefox henter den valgte tilføjelse, og du kan blive bedt om at bekræfte, at du vil installere den.
  5. Klik på knappen Genstart nu, hvis den vises. Dine faneblade bliver gemt og gendannet, når Firefox genstartes.

Nogle udvidelser placerer et ikon på tilføjelseslinjen efter installationen. Læs artiklen The Add-on Bar gives you quick access to add-on features for mere information.Nogle udvidelser placerer en knap i værktøjslinjen efter installationen. Du kan fjerne den eller flytte den ind i menuen, hvis du vil. Læs mere i artiklen Tilpas Firefox' knapper og værktøjslinjer.

Hvis du vil afinstallere en tilføjelse, så læs artiklen Deaktiver eller fjern tilføjelser.

Fejlsøgning af tilføjelser

De følgende artikler har information om at fejlsøge udvidelser, plugins og temaer.

Problemer med at installere eller afinstallere tilføjelser

Problemer der skyldes tilføjelser

Del denne artikel: http://mzl.la/1BAQzID