Find og håndter hentede filer

Filhentninger og vinduet Bogmærker og historik holder styr på de filer, du henter i Firefox. Læs her, hvordan du håndterer dine filhentninger, og hvordan du og ændrer indstillinger for filhentninger.

Hvordan får jeg adgang til mine filhentninger?

Du kan let få adgang til dine filhentninger ved at klikke på knappen Filhentning i værktøjslinjen (pilen der peger ned i din værktøjslinje). Pilen er blå Blue Download Fx 20 Mac , hvis der er hentede filer, som du ikke endnu ikke har set.

• Mens filerne hentes, vil knappen Filhentninger være forsynet med et ikon, der viser dig forløbet i filhentningen. Ikonet ændres tilbage til en pil, når filhentningen er færdig.

timer

• Klik på knappen Filhentninger for at åbne panelet Filhentninger. Panelet viser dig de tre seneste hentede filer, deres størrelse, kilde og forløbet, eller hvor lang tid det tog at hente dem:
recent downloads
  • Du kan se alle dine filhentninger i vinduet Bogmærker og historik. Du kan åbne vinduet ved at klikke på Vis alle filhentninger nederst i panelet Filhentninger.
show all dl

Bogmærker og historik viser information om alle dine hentede filer, med mindre du har ryddet dem fra din historik.

fx20 downloads library Download Library Fx 20 Win7 Download Library Fx 20 Mac Download Library Fx 20 Lin

Hvordan håndterer jeg mine filhentninger?

Du kan håndtere dine filer direkte i panelet Filhentninger eller i vinduet Bogmærker og historik. Der vises valgmuligheder til højre for hvert filnavn, afhængig af hvilket stadie filhentningen er i.

fx20 cancel download Open folder Fx20 Win7 Open folder Fx20 Mac Open folder Fx20 Lin
  • Pause: Du kan pause en fil, som er ved at blive hentet, ved at højreklikketrykke på tasten Ctrl, klikke på filen og vælge Pause. Når du ønsker at fortsætte filhentningen, så højrekliktryk på tasten Ctrl, klik på filen og vælg Genoptag.
  • Annuller fx icon cancel download : Hvis du vil annullere en filhentning, så klik på knappen X til højre for filnavnet. Filhentningen annulleres, og ikonet ændres til et genindlæsningsikon. Klik på knappen igen for at genstarte filhentningen.
  • Åbn filen: Når filhentningen er færdig, kan du åbne filen ved at klikke på den i oversigten.
  • Åbn hentningsmappe fx icon Open the file's folder : Når filen er hentet, vil ikonet på knappen til højre blive ændret til en mappe. Klik på mappeikonet for at åbne den mappe, som filen er blevet gemt i. Du kan læse, hvordan du vælger destinationsmappe i artiklen Opstart, startside og indstillinger af filhentning.Vis i Finder fx icon Open the file's folder Mac : Når filen er hentet, vil ikonet på knappen til højre blive ændret til et forstørrelsesglas. Klik på forstørrelsesglasset for at åbne filen i Finder. Du kan læse, hvordan du vælger destinationsmappe i artiklen Opstart, startside og indstillinger af filhentning.
  • Gå til siden, filen blev hentet fra: HøjreklikTryk på tastenCtrl, og klik på filen for at få åbnet en menu. Klik på Gå til siden, filen blev hentet fra for at besøge websiden, som filen blev hentet fra.
  • Fjern en filhentning fra oversigten: Hvis du vil fjerne en filhentning fra oversigten, kan du højreklikketrykke på tasten Ctrl, klikke på den på oversigten, og så vælge Fjern fra historik. Dette vil fjerne filhentningen fra oversigten, men selve filen slettes ikke.
  • Prøv igen fx icon retry download 16x16 : Hvis hele filen af en eller anden grund ikke blev hentet, kan du hente filen på ny ved at klikke på genindlæsningsknappen til højre for filnavnet.
  • Ryd filhentninger: Klik på knappen Ryd filhentninger øverst i vinduet Bogmærker og historik for at rydde hele historikken over hentede filer. Dette vil ikke slette de hentede filer.

Vælg destinationsmappe

Du kan i Firefox' indstillinger ændre, hvilken mappe filerne gemmes i. Læs mere i artiklen Opstart, startside og indstillinger af filhentning.