Find mine bogmærker, min historik og min læseliste i Firefox til iOS

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Dine bogmærker, din historik, din læseliste samt oversigten over hentede filer findes nu et nyt sted, som hedder "Arkiv". Arkivet giver dig nem adgang til indhold, du har besøgt, gemt eller hentet fra nettet.

Firefox' startside

Du kan åbne arkivet fra startsiden i Firefox:

library firefox home ios
Se artiklen Indstillinger for nyt faneblad i Firefox til iOS for at se, hvordan du åbner startsiden, når du åbner et nyt faneblad.

Menu

Du kan også åbne dit arkiv fra menuen:

1. Tryk på menuknappen nederst på skærmen (menuen findes øverst til højre, hvis du bruger en iPad):
    Firefox iOS menu bar

2. Tryk på 57 library icon Dit arkiv

Dette åbner en ny skærm med bogmærker, historik, læseliste og filhentninger.