Fejlsøg problemer med plugins som Flash eller Java for at rette almindelige Firefox-problemer

Revisionsinformation
  • Revision id: 70854
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: resterende engelsk til dansk oversættelse
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

Hvis du har problemer med sider der bruger plugins (så som Flash, Java, og mere) til at vise indhold, kan det være du skal kontroller om det er et plugin der er skyld i problemet.

Almindelige problemer hvor plugins bærer skylden inkluder:

Denne artikel beskriver hvordan plugins fejlsøges. Hvis du har problemer med en udvidelse eller tema, så læs Fejlsøg udvidelser, temaer og hardwareacceleration for at løse almindelige Firefox-problemer. For generel information om plugins, læs Brug plugins til at afspille lyd, video, spil og mere.

Find ud af om et plugin er skyld i problemet

Du kan selektivt deaktiver plugins mens Firefox køre. Hvis du mistænker et bestemt plugin, deaktiver det først, og så test for dit problemer. Hvis ikke du ved hvilke plugin du skal deaktiver:

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Tilføjelser og temaer, og klik så på Plugins.
  2. Select a plugin in the list and then click its Disable button. Repeat this step for each plugin in the list, until all of them are disabled. You do not need to restart Firefox for the changes to take effect.
  3. Test for your problem. If it does not occur, go back to the Add-ons Manager tab and re-enable plugins one-by-one with the Enable button until you find which one causes your problem to occur.
  1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Tilføjelser og temaer, og klik så på Plugins.
  2. Vælg et plugin i listen og så vælg Aktiver aldrig i listemenuen. Gentag dette trin for hvert plugin i listen, indtil alle sammen er deaktiveret. Du behøver ikke genstarte Firefox for at ændringerne træder i kraft.
  3. Test for dit problem. Hvis ikke det sker, gå tilbage til tilføjelse-manageren fanebladet og genaktiver plugins en-efter-en med Aktiver altid listemenuen indtil du finder den der er skyld i dit problem.

Hvis du finder ud af at det rette problemet at deaktiver et plugin, så forsæt med de følgende trin i denne artikel.

Opdater eller geninstaller dine plugins

Mange problemer med plugins kan løses ved at opdater til seneste version af pluginet.

Hvis ikke det løser problemer at opdater til seneste version af pluginet eller geninstallation, kan du lade den være deaktiveret.

Manuel afinstallation af et plugin

Hvis ikke du kan bruge et afinstallerings program to at fjerne et plugin, kan du fjerne det manuelt:

1. Skriv about:plugins i adresselinjen og tryk på EnterReturn for at vise Om plugins siden.
  2. Hvert element i Om plugins siden vil have "File:" og "Path:", som viser navnet og placeringen af plugin filen. Brug Windows Stifinder til at navigerNaviger til mappen vist ved det plugin du vil fjerne.
  3. Omdøb filen ved at tilføje et X forrest i filnavnet (for eksempel så, npswf32 bliver til Xnpswf32).

Pluginet vil blive fjernet.

Geninitialisering af plugins databasen

I nogle tilfælde, kan det være du ikke er istand til at installer eller geninstaller et plugin. Geninstallering af plugins databasen kan løse problemet:

1. Åbn din profilmappe:

• Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Hjælp, og klik så på Mere teknisk information.Åbn menuen Hjælp, og vælg Mere teknisk information. Fanebladet Teknisk information åbnes.
    • Klik på knappen Åbn mappeVis i FinderÅbn mappe ud for ProfilmappeProfilmappe i afsnittet Programinfo. Et vindue, der indeholder din profilmappe, åbnes. Din profilmappe åbnes.
    Bemærk: Hvis du ikke kan åbne eller bruge Firefox, så følg vejledningen i Find profilen uden at åbne Firefox.

2. Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Afslut.Klik på Firefox-menuen øverst i vinduet, og klik så på Afslut Firefox.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Afslut.
  3. Slet filen pluginreg.dat.
  4. Åbn Firefox
  5. I adresselinjen skriv about:plugins og tryk på EnterReturn for at få Firefox plugins listen.