Template:safemode Redirect 1

REDIRECT Klik på menuknappen New Fx Menu . Klik på hjælp Help-29 Klik på menuknappen Fx57menu . Klik på Hjælp, og klik så på Genstart med tilføjelser deaktiveret…. Firefox vil starte op med vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand.

Bemærk: Du kan også starte Firefox i fejlsikret tilstand ved at holde tasten Skift nede, mens Firefox startes. holde tasten Alternativ nede, mens Firefox startes. afslutte Firefox og i Terminal starte Firefox med kommandoen firefox -safe-mode
Du kan være nødt til at angive stien til Firefox-installationen (fx /usr/lib/firefox)

Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel: Kim Ludvigsen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.