Template:safemode Redirect 1

REDIRECT

Klik på menuknappen Fx57menu. Klik på Hjælp, og klik så på Fejlsøgnings-tilstand…. Klik på knappen Genstart i vinduet Genstart Firefox i fejlsøgnings-tilstand?
Bemærk: Du kan også starte Firefox i fejlsøgnings-tilstand ved at holde tasten Skift nede, mens Firefox startes. holde tasten Alternativ nede, mens Firefox startes. afslutte Firefox og i Terminal starte Firefox med kommandoen firefox -safe-mode
Du kan være nødt til at angive stien til Firefox-installationen (fx /usr/lib/firefox)
Klik på menuknappen Fx57menu. Klik på Hjælp, og klik så på Genstart med tilføjelser deaktiveret…. Klik på knappen Genstart i vinduet Genstart med tilføjelser deaktiveret.
Bemærk: Du kan også starte Firefox i fejlsikret tilstand ved at holde tasten Skift nede, mens Firefox startes. holde tasten Alternativ nede, mens Firefox startes. afslutte Firefox og i Terminal starte Firefox med kommandoen firefox -safe-mode
Du kan være nødt til at angive stien til Firefox-installationen (fx /usr/lib/firefox)