Eksporter bogmærker til Internet Explorer

Du kan eksportere din bogmærker fra Firefox, så de kan importeres i andre browsere. Sådan eksporterer du bogmærkerne og importerer dem i Internet Explorer. OBS! Internet Explorer fås ikke til dit styresystem.

Eksportér bogmærker fra Firefox

1. Klik på menuknappen Billedet "fx57menu" findes ikke.Fx89menuButton for at åbne menuen. Klik på Bogmærker, og klik så på Håndter bogmærker nederst i menuen.
    2. Klik på knappen Funktioner import-export-arrows
      Fx80BookmarksLibrary-mac
      import-export-arrowsFunktionerFunktioner på værktøjslinjen i vinduet Arkiv, og klik så på Eksporter bogmærker til HTML….
    3. Vinduet Eksporter bogmærkefil åbnes. Vælg et sted at gemme filen, der som standard hedder bookmarks.html. Skrivebordet er normalt et godt sted, men ethvert sted der er let at huske kan bruges.
    4. Klik på knappen Gem. Vinduet Eksporter bogmærkefil lukkes.
    5. Luk vinduet Arkiv.

Din bogmærker er nu eksporteret fra Firefox. Næste afsnit handler om at importere dem i Internet Explorer.

Importér bogmærker i Internet Explorer

Bemærk: Følgende trin gælder til Internet Explorer 9. De kan være lidt anderledes i andre versioner.
  1. Start Internet Explorer.
  2. Tryk på tasten Alt på dit tastatur for at få menuerne frem (Filer, Rediger, Vis, osv.).
  3. Klik på menuen Filer, og vælg Importér og eksportér.... Vinduet Indstillinger for import/eksport vises.

Importing IE Favorites 1
  4. Vælg Importér fra en fil, og klik på knappen Næste >.
  5. Vælg Favoritter, og klik på knappen Næste >.
  6. Klik på knappen Gennemse.... Vinduet Vælg bogmærkefil vises.

7. Find filen bookmarks.html, som blev oprettet tidligere, og klik på knappen Åbn.
  8. Den fulde sti til filen bookmarks.html vises i tekstboksen. Klik på knappen Næste.

9. Klik på mappen Favoritter, og klik så på knappen Importer.

10. Det kan tage et minut eller to at importere dine bogmærker, afhængig af hvor mange du har. Den sidste side fortæller dig at importen af bogmærkerne er fuldført. Klik på knappen Udfør for at afslutte importen.