Er Firefox tilgængelig på iPhone eller iPad?

Firefox til iOS er tilgængelig på iPad, iPhone og iPod touch-enheder som er kompatible med iOS 8.2 eller højere. For den bedste Firefox-oplevelse, kontrollér, om den nyeste version af iOS er tilgængelig til din enhed.

Registrerede brugere af Apples App Store kan hente Firefox til iOS på følgende sprog:

Firefox bruger altid din enheds standardsprog. Læs artiklen Change the default language on Firefox for iOS for mere information.
  • Bengali (Indien)
  • Bretonsk
  • Bulgarsk
  • Kinesisk (forenklet)
  • Kinesisk (traditionelt)
  • Tjekkisk
  • Hollandsk
  • Engelsk (US)
  • Esperanto
  • Fransk
  • Frisisk
  • Galicisk
  • Tysk
  • Islandsk
  • Indonesisk
  • Irsk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Khmer
  • Koreansk
  • Lettisk
  • Litauisk
  • Nedersorbisk
  • Norsk (Bokmål)
  • Norsk (Nynorsk)
  • Polsk
  • Portugisisk (Brasilien)
  • Portugisisk (Portugal)
  • Rumænsk
  • Russisk
  • Skotsk gælisk
  • Slovakisk
  • Slovensk
  • Spansk (Chile)
  • Spansk (Internationalt)
  • Spansk (Mexico)
  • Svensk
  • Tagalog
  • Tyrkisk
  • Ukrainsk
  • Øvresorbisk
  • Usbekisk
  • Walisisk