Deaktiver Java-applets

Denne artikel forklarer, hvordan Java plugin'et deaktiveres i Firefox, så Java-applets ikke kan starte.

Som standard tillader Firefox, at Java-applets kan starte automatisk. Hvis du ikke ønsker, at Java-applets skal køres, kan du deaktivere Java i Firefox, det gør du således:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduetKlik på menuen Funktioner i menulinjenKlik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på knappen Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes.

2. Klik på Plugins i fanebladet Tilføjelser.
  3. Klik på plugin'et Java (TM) Platform Java Applet Plug-inJava plugin for at vælge det.
  4. Vælg Aktiver aldrig i rullemenuen, hvis det ikke allerede er valgt.

Java-applets vil nu ikke længere have tilladelse til at starte i Firefox.

Hvis du gerne vil have mulighed for at køre Java-applets, men du ikke vil have dem startet automatisk, så vælg i stedet Spørg for at aktivere i rullemenuen. Dermed vil du kunne starte Java-applets manuelt ved hjælp af et klik.