Deaktiver eller fjern tilføjelser

Revisionsinformation
  • Revision id: 226834
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: Joergen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Udvidelser og temaer er forskellige typer af tilføjelser til Firefox. Denne artikel forklarer, hvordan du kan deaktivere eller fjerne disse tilføjelser.

Bemærk: Firefox indeholder også plugin'ene OpenH264 og Google Widevine - som er en anden type tilføjelse. Hvis du vil vide mere, så læs artiklerne Why is there an OpenH264 plugin in Firefox? og Afspil DRM-beskyttet indhold i Firefox.

Sådan deaktiverer og fjerner du en udvidelse

Sådan deaktiverer du en udvidelse

Deaktiverer du en udvidelse, bliver den slået fra men ikke fjernet fra Firefox.

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Tilføjelser og temaer, og klik så på Udvidelser.
  2. Find den udvidelse, du vil deaktivere.
  3. Klik på den blå kontakt ud for udvidelsen.
    fx72 disable extensions

Hvis du vil aktivere udvidelsen igen, skal du blot klikke på kontakten ud for udvidelsen. Kontakten bliver blå, når udvidelsen er aktiveret.

Hvis du vil deaktivere udvidelser, der har ændret siden Nyt faneblad, nye vinduer eller din startside, så læs artiklen En udvidelse har ændret min startside.

Sådan fjerner du en udvidelse

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Tilføjelser og temaer, og klik så på Udvidelser.
  2. Find den udvidelse, du vil fjerne.
  3. Klik på knappen med de tre vandrette prikker ud for udvidelsen og vælg Fjern.
    fx72 remove extensions

Sådan deaktiverer og fjerner du et tema

Firefox leveres med temaet Standard og de to valgfrie temaer Mørkt og Lyst, men du kan altid installere flere temaer. For yderligere information, læs artiklen Brug temaer til at ændre udseendet på Firefox.

Sådan deaktiverer du et tema

Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Tilføjelser og temaer, og klik så på Temaer. Et aktiveret tema og en liste med deaktiverede temaer vises.

Hvis det aktive tema ikke er temaet Standard, kan du deaktivere det ved at klikke på knappen Deaktiver.

fx72 disable themes

Dette vil aktivere temaet Standard.

Bemærk: Hvis det aktive tema er temaet Standard, bliver det deaktiveret, når du aktiverer et andet tema.

Sådan fjerner du et tema

Du kan ikke fjerne temaerne Standard, Lyst og Mørkt, som er indbygget i Firefox, men du kan fjerne temaer, du selv har tilføjet. Sådan fjerner du et tema, du selv har føjet til Firefox:

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Tilføjelser og temaer, og klik så på Temaer.
  2. Klik på knappen med de tre vandrette prikker ud for temaet, du vil fjerne, og vælg Fjern.
    fx72 remove themes
Bemærk: Hvis du fjerner det aktive tema, bliver temaet Standard aktiveret.

Problemløsning