Deaktiver eller fjern tilføjelser

Revisionsinformation
  • Revision id: 133872
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Udvidelser, temaer og plugins er forskellige typer af tilføjelser til Firefox. Denne artikel fortæller, hvordan du deaktiverer eller fjerner tilføjelser i Firefox.

Sådan deaktiverer du udvidelser og temaer

Deaktiverer du en udvidelse eller et tema, bliver det slået fra men ikke fjernet fra Firefox:

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Tilføjelser og temaer, og klik så på Udvidelser eller Temaer.
  2. Markér den udvidelse, du vil deaktivere.
  3. Klik på knappen Deaktiver.
  4. Nogle tilføjelser kræver en genstart af Firefox, før de deaktiveres. Klik på knappen Genstart nu hvis den vises. Dine faneblade vil blive husket og gendannet efter genstarten.

Hvis du vil aktivere tilføjelsen igen, skal du blot markere den og klikke på knappen Aktiver, Genstart Firefox, hvis det er nødvendigt.

Sådan deaktiverer du plugins

Understøttelse af alle NPAPI-plugins undtagen Adobe Flash stoppede i Firefox version 52. Læs denne artikel for detaljer.
Deaktiverer du et plugin, bliver det slået fra men ikke fjernet fra Firefox:

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Tilføjelser og temaer, og klik så på Plugins.
  2. Markér det plugin, du vil deaktivere.
  3. Vælg Aktiver aldrig i dets rullemenu.

Hvis du vil aktivere plugin'et igen, så find det i listen over plugins, og vælg Aktiver altid i dets rullemenu.

Sådan fjerner du udvidelser og temaer

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Tilføjelser og temaer, og klik så på Udvidelser eller Temaer.
  2. Markér den tilføjelse, du vil fjerne.
  3. Klik på knappen Fjern.
  4. Nogle tilføjelser kræver en genstart af Firefox, før de deaktiveres. Klik på knappen Genstart nu hvis den vises. Dine faneblade vil blive husket og gendannet efter genstarten.

Sådan fjerner du plugins

De fleste plugins har deres eget afinstallationsprogram. Du kan finde hjælp til afinstallation af visse plugins i vores artikler om de enkelte plugins. Besøg vores artikeloversigt og vælg artiklen om det plugin, du vil fjerne.

Problemløsning