Ryd tidligere søgninger fra søgefeltet

Denne artikel kan være forældet.

Der er foretaget en vigtig ændring i den engelske artikel, som denne er baseret på. Indtil denne side er opdateret, kan du måske få nytte af denne artikel: Clear recent searches from the Search bar

Firefox har et søgefelt på siden Nyt faneblad og et valgfrit søgefelt til højre for adressefeltet. Når du søger på nettet med Firefox, kan historikken i Firefox vokse sig ret stor. Denne artikel forklarer, hvordan du rydder elementer fra søgehistorikken i Firefox.

Sådan rydder du alle søgninger

1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon. Klik på Historik, og klik så på Ryd seneste historik… fra menuen Historik.
    Fx60Library-ClearRecentHistory
  2. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg så hele min historik.
    clear all historyFx63ClearRecentHistory-Search
  3. Sørg for, at der er et flueben ud for Formular- og søgehistorik, og fjern evt. flueben ud for andre elementer, du ikke vil rydde.
  4. Klik på knappen Ryd nu for at afslutte.

Sådan rydder du enkelte søgninger

For at rydde enkelte søgninger:

1. Klik i søgefeltet.
  2. Tryk på tasterne og for at rulle i listen med søgninger.
  3. Tryk på tasterne Skift+Slet for at slette den markerede søgning.tasten Deletetasterne Skift+Delete for at slette den markerede søgning.